Boyner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeş yanlış anlama olay devlet değil Kul Hakkı şunun surasında 50 60 yıl yaşıyacaksın neyine güveniyosun doğru işler yapalım kidoğru olalım. Sonra Milliyetçilik hayali kuruyoruz Hem Manevi Hem Maddi bu birşey Herkes kendine düşen görevi yaparsa Hem Dünyada hem Ahirette rahat eder vergi ödenmeli kazancın varsa !

kazancı sınırlı olanlar yada olmayanlar ne güzel konuşuyor.

Yanlış anlamayın ama elektriği kaçak kullananlardanmısınız? En çok milliyetçiliği onlar yapıyorda.

Vergimizi vererek onların daha fazla hayvanlarını elektrikle ısıtmalarınımı destekleyelim Ahıra adamlar dev gibi ufulardan koyuyor 5-10 tane projektörle tarla aydınlatıyor, Suya fatura yok , Sağlığını ben karşılıyorum, O kaçak sigara mazot getiriyor vergi yok.

Sonra ben burdan 1000 lira kazanacam %35 ini devlete vericem Vekiller bakanlar birde bu kaçakcı arkadaşlar kazanacak.

Adil olsun vergi kardeşim adil Adalet nedir? Vergi kaçırmaymış %18 kdv %35 gv ise kaçırılmayacak vergi %53 se ben kaçırırım arkadaş elalem rahat yaşasın diye ben gece gündüz çalışıpta onları besleyemem. Vekili padişah yapamam. Krallık diktatörlükte varmı bu vergi oranları merak ediyorum.

Ayrıca bu konuyu hortlatan arkadaşlar Ne yapıyorsunuz. Korkunuzu dile getiripte canavarı üstünüze çekmekten başka. Uplayın arkadaşlar 100 sayfa devlet yeniş vergi alanı die googleye yazdığında 1 sıra olalım ne dersiniz.

Kimse benim tavrıma laf etmesin Askerimi şehit edenler daha rahat yaşasın diye vergi vermem ben