yani hocam cex.io medencilik yapanlar zarar edıyor dıyorsunuz hadi ben bu işte yeniyim anlık online sayisi 200 kusur olan sitede mıllet aptalmı medencilik yapıyor kari olmasa ne işi var okadar insanin al sat yapıyorlar elbet bısey demıyom ama ben alsat işine bulasmıyom ben sadece medencılık yapıyom arkadasın dedıgı gıbı elimızde boyle bır bot olsa alsatdanda kar edebılırız neyse hocam ben cebımdekı paraya bakarım ben oraya yatırdıgım paramı cıkardım sımdı ghs 1 dolarada satsam kardayım herturlu
Valla hocam ben sadece yaptığım hesabı söyledim. Bende girip denedim, zarar ettim. Ama dediğim gibi, al sat yaparak kar edilebilme ihtimali var. Öbür türlü bence kar etmek imkansız.
Merak ettim, sakıncası yoksa siz kaç lira yatırdınız ve şimdiye kadar ne kadar kazandınız. Detaylı açıklarsanız farazi konuşmamış oluruz. Neticede ben teorik hesap yapıyorum. Siz işin pratiğini açıklayın, belkide siz haklısınızdır, benim yukarıdaki hesabım yanlıştır.
Tartışmamızın sebebi daha doğru olanı bulabilmek. Herkes de ona göre karar versin, kimse zarar etmesin.