saten ben ordakı paramı degerlendırıyom ASICMINER almak için illada cex.io medencılık yapsın demıyom kımseye benım ordakı mantıgım 50 tl bile gunluk kazanc getırebılır ınsanlar 50 tl veya benım gıbı 300 tl sistem kuracak kımse yok ama orda 300 tlık bır yatırımla kazancıma kazanc katıyorım altcoınlerı hesaplamadım bıle neyse konuya gelelım asıl ordakı işimız bızım adamlar 100 veya 300 ve 450 ile 500 ghs oldumu istersenız size bunları kargoyla gonderıyorlar al kardesım evınde yap bu işi dıyorlar tabı istersen sımdı sorum ben 5 bin dolar verdim ASICMINER aldım bu cex.io benım makınem sızın deyımınızle 10 dolar oldu pekı kardesım bu 5 bin dolara aldıgım makınede 10 dolar olmuyacakmı sımdı dıyeceksınız aldıgınız makıne 1-2 ayda parasını amortı edıyor yav kardesım ben burda yaptıgım paramı 3 ayda amortı edıyom 10 dolar olsa nolur 10 dolar olana kadar saten ben kazanacagımı kazanıyom ama sızın mantıgınızla yapmıyom bu işi devamlı yatırım yapıyom yatırım yaptıgım işin benım makıne 10 dolar olmaz ama ghs yatırım yapmasam dedıgınız gıbı 6 ay sonra 10 dolar olur ona katılıyom benım demek ısdedıgımde kardesım burda kazanıyon kazandıgına yatırım yapacan mantık bu burdakı kımse anlamıyor zarar etsem ben ederdım kazandıgımı devamlı cekseydım haklısınız ona katılırım orda BTC'nin zorluk artışına bu şekilde erişemezsiniz. dıyorsunuz ben ufak bır yatırımla erısıyom ister ınanın ister ınanmayın ya illada btc medencılıgı yapacagız dıye bıseyde yok ekran kartlarıylada yapılır bu iş risk yokmu acayıp var rısk bugun cex.io 100 mılyarlık yatırım yaptı arkadas adamlar fişi cektı nerden bulacan sarı çizmelı mehmet aga oyuzden sunu soyleyım 20 mılyardan fazla yatırım yapmayın 20 mılyarlık yatırımdan sonra makıne ısteyın adamlar kargoyla gonderıyorlar saten arkadasin dedıgı gıbı en guzelı evde yapmak haklısın kardesımde evde benım o makıneyı kuracak gucum yok suan bende cex.io yatırım yapım kazancımı katladıkdan sonra makıne ısteyecem adamlardan
Anlatamıyorum sanırım kusura bakmayın. Net şu kadar söyliyim, işin sonunda paranızı çektiğinizde zarar etmiş olacaksınız. Sizin söylediğiniz yöntemle kazanabilmenin tek yolu BTC'nin artması. Ama o zaman da zaten cex.io ya gerek yok, BTC olarak bekletseniz daha çok kazanırsınız. Yukardaki mesajıma yaptığım eklentiyi okuyun. Bakın bu işi yapan bir adam ne demiş:
alıp bekletirseniz çöp edersiniz. piyasada günde 1 defa bile olsa işlem yaparsaniz analizinizi yapıp kar edersiniz.
misal 2.7 ghs lik hesaplarımdan birinde dün kazancım 7 tl oto trade botum uygun seviyelerde alıp sattığı için 2.7 ghs ile aylık bazda hesapladigimizda 210 tl kazanmak demek bu.
2.7 ghs ederi 0.122236398 bitcoin musluk.biz den baktigimizda 218 tl ediyor 1 ayda verdigim parayı çıkarmış oluyorum bu şekilde. ama dedigim gibi elinizde alım satımsız sadece mining icin bekletirseniz bitcoin firlarsa kar edersiniz başka türlüsü mümkün degil özellikle ufak yatırımlarda
Yani dediğim gibi, AL/SAT yaparsanız bir şeyler kazanabilme ihtimaliniz var. Ama o da zor, bakın adamlar otomatik robotlarla yapıyor bunuda.
Anlatabildim mi?