Magnnuuum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi karşılaştım. Onu iki durumda yapar google, dünyada hiç olmayan bir başlığı açarsın ancak sanki dünyanın en çok girilen haberiymişcesine seni 3 - 4. sayfada çıkartır. Bunun nedenleri;

1. Henüz siten çok yeni
2. Ana sayfaya çok link kasılmış cezaya girmek üzeresin.

Teşekkürler, beğendiysen ne mutlu bana...

Merhaba;

1. Allah'a şükür 30 yaşına kadar kimse yiyemediyse bundan sonrada yedirmeyiz, benim Magnnuuum uzun bildikleri magnuma benzemem boğazlarında kalırım...
2. 301 evet çok karıştırılıyor 1 - 2 başarı gördükleri için herşeyi 301'de sanıyorlar. Bence sende karıştırıyorsun usta ben sana anlatayım bak

SİTE MANUEL SPAM YEDİYSE 301:
İlk linklerin hepsini reddettin. Sitende manuel cezadan çıktı wmtools'da. Bu noktada 301 çekmen ile çekmemen arasında hiç bir fark yok bana göre. Çekersen ne işe yarar. Backlinklerini redetsende link analiz servislerinde linklerini göreceğin için yeni stratejinde sürekli kafan karışacak çünkü eski linkler yüzdeyi sürekli bozacak. Eğer 0 bir siteye 301 çekersen linkleri tertemiz olduğu için yeniden başlyabileceksin. Diyeceksin bunun artısı var mı? Eski siten cezadan çıktığında linklerinin çoğu red edildiği için artık linksiz bir site ama; eski ve içerikli bir site tabikide artısı var. Dersen sen uğraşırmısın, 1 site için uğraştım. Sorarsan değdi mi? Evet değdi...

SİTE MANUEL SPAM YEMEDİ, ANCAK PENGUEN 2.0 - 2.1 ALGORİTMİK CEZA YEDİ:
Gene linkleri reddetin veya kendin kaldırdın. Sitende küçük bir iki kıpırdama olsada geçmişi kötü bir site olduğu için beklediğin hızlı ivmelenmeleri vermez. Ancak bu siteler hala çok güçlüdür. Özellikle spam cezası yoktur ve sadece keyword odaklı çalışma yapıldığı için aldığı backlinklerin gücü aslında içinde duruyordur. Ardından bu domaine 301 çekip, yeni sitene gerçekten direk içeriklerine kaliteli linkler gelirse; o site fena oluyor.

Sanırım net anlattım, anlatamadıysam bir daha anlatırım. Ben denemediğim bir şeyi burada yazmam...

Skypee kullanıyorum tabi, msg atarsan eklerim

Ben SEO ile uğraşıyorum. Hatta SEO ile yaşıyorum. SEO dediğinde Google ile yaşıyorum, hatta yıllardır...

Ben sadece kimseye seo hizmeti ve başka hizmetler vermiyorum. Şirketim sadece kendi işlerini yapıyor, hizmet vermiyor.

Bende aynısını düşünüyorum. R10 çok büyük bir mecra, tabiki herşey anlatılmaz. Ancak bazı şeyler vardır ki, siteleri felç eder. Emeklere yazı günah, bu anlattıklarımda zaten yeni site açan veya yeni site açmak isteyenlere ilk adımlarında çok yardımcı olacaktır. Yada sitelerini düzeltmek isteyenlere...

Güzel yorumunuz için teşekkürler, sizden de Allah Razı olsun...
Magnum seni yerler derken ben takıldım sanırım sen ciddi aldın anlatmak istediğimi aldığını düşünüyorum. Gene ayrıca bende denemediğim bir şeyi emin olmadığımı yazmam ama ben sana anlatmak istediğimi anlamadın denemesi bedava ceza alan bir siteyi yönlendir googlebot cezası alanı kastediyorum bakalım güçlümü oluyo yoksa ucuyormu 301 benim yeni adresim burası diyosun 301deki amaç her daim budur sende karıştırıyorsun sanırım. Söylediklerim gayet açık önceki mesajı dikkatli okursan ne demek istediğimi daha iyi anlayacağını düşünüyorum. Eskiden 301 işe yarıyordu fakat şuan o kadar sitede kullandımki gücünü alsada ivmesi yok bir süre sonrada ceza alıyor deneyip görebilirsin.

Pm atıyorum skypeyi.