ilyasozde adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BTC kadim ayindan bu yana değer kaybediyor. kazanmiyor. Ayrica su anda piyasada 12milyon BTC nin sadece 1 milyonu kullanicilarda geriye kalan 11 milyon BTC kullanicilarin %1 i nin elinde ayrıca 7.5 milyon BTC de çin de piyasaları takip ederseniz 24 saatte 40 bin civari BTC el değiştiriyor çok az bir miktar . demek istediğim rağbet çok ama karaborsa da btcler bir kullanici çok değil 100000 BTC piyasaya sürerse BTC fiyatları abartildigi gibi 900$ dan satamaz fiyat bir anda 100$ veya altina düşer.
ben btc bel baglamıyomkı btc duserse ghs yukseltırım benım kazancım degısmez hocam makıne fıyatı duser cok ben burda borsa ugrasmıyom medencılıkle ugrasıyom 5 lıra kar ederken 3 lıra kar ederım cok cok olacagı o saten yatırdıgım parayı amortı ettım bundan sonra 50 dolara dusse nolur demek ısdedıgım uzun vadede yatırdıgın parayı amortı etmıyor 2-3 ay içinde saten parasını amortı edıyor
10 bin tl yatırdın en kotu ıhtımal 3 ayda paramı amortı edersem gerıye kalan kazancım kar bundan sonra butun getırısı kar ha sız soyle dıyorsanız kardan zarar ettım mahvoldum aylık 5 bın tl kazanıyordum bin tl dusdu dersenız komık olur kardesım saten kazancımı amortı etmısım tr sarlarında asgarı ucret 800-900 tl alan var 1 ay çalısım bız burda 3-5 yatırım asgari ucretın 2-3 katını kazanıyoz pc basında cay içerken bırde bunları dusunun ben sizin gıbı dusunmuyom bu işe gırdıgımde 300 tl gırdım 3 ay once suan oldu 3 bin tl 300 tl cektım gerısını devamlı yatırım yapıyom artık btc dusmus zararım mı var gsh dusmus zararımmı var yoo aksıne baya kardayım ısdedıgı kadar dussun adamlar trılyonluk yatırım yapmıs bu sıstemı işletıyor ben 5-10 bın tl hesabı yapacaksam hıç gırmeyım