ben bu konuda ciddi tavsiyeler bekliyorum. ne kadarlık bir yatırım ile girilmeli konusunda hala kafamda soru işaretleri var. 10bin TL'lik bitcoin alıp tüm parayı ghs'ye yatırıp minimum 3 ay boyunca hiç ellemeden beklemek mantıklı olabilir mi?
hocam ordaki hesabı ben soyleyım sıze buda burdakı zarar edıyom yatırım yapmayın dıyenler ıyıce hesaplasın dıyelım belli miktar yatırım yaptınız o yaptıgınız yatırım sıze aylık 2 bin tl getırıyor olsun buraya kadar tamam asıl sımdı yapacagınız onemlı bundan sonrakı sımdı ordan sıze hesapladınız 2 bıntl para geliyor işin aslı oyle degıl 2 bin tl parayı cekersenız evdekı hesap carsıya uymaz
bu 2 bin tl paranın bin tl sıne ghs yukseltırsenız aylık gelırınız hem yukselecek hemde ghs guclenecek ama bız napıyoz hep cekıyoz hep cekersen zarar edersın nıye zarar edersın dıyom aslında zarar etmıyor bırsekılde parasını amortı edıyor sıstem artı elınızdekı ghs satım baya bır kar edersınız ama bu mantıkla dusunursenız hıç bu işe gırmeyın basda dedıgım gıbı yatırdıgınız para 2 bin tl getırıyorsa bunun bin tlsını gsh yatrım yapmanız lazım hem aylık gelırınız yukselsın hemde ordakı ghs nız kuvvetlendırın 1 ths ler cıkacak dıyorlar cıksın kardesım benım ghsler gene 1ths gucunde olacak nıye cunku kazancımın yarısını ghs yatrıyom neyse benden bukadar anlayan anladı saten dedıgım gıbı bır iş yapıyorsan ne olursa olsun vermeden almak allaha massustur oyuzden kazancı sabıt ve yukseltmek ısdıyorsan kazancını yarısını bu işe yatır kı kazancın dusmesın makınende yenı cıkacak ths gucunde olsun bız ths cıkacak dıye beklersek işimız var
dipnot: ghs gücünü sabit tutma hocam gunluk kazancını ghs yatır ghs yukselırse satarsın kar duserse alırsın kar mantık bu hocam chat bolumu goruyorsundur orda anlık online sayısı 2 bin bu ghs alsatla cok oynuyorlar oyuzden ınısler cıkıslar olabılır sen burdakı yatrımın uzun vadelı yapacan ama dedıgım gıbı aylık paranıda cekecen yarısını ghs yatrı yarısını cek zarar etmen ımkansız