Acrol adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sanırım haklısınız. şuan 0,045'e düştü. fakat bitcoin kurunun sürekli yükselişi GHS'nin değer kaybetmesi karşısında büyük rakamlarda daha karlı olabilir mi? Yani GHS tamam değer kaybediyor, fakat bitcoin'de bir yandan değer kazanıyor. Bugün günde 1 bitcoin yapan birisi, yarın 0,90 bitcoin yapıyor olsa bile, bitcoin'nin Türk Lirası değeri yükseldiğinde yine aynı parayı kazanmış olmayacak mı? Bu durumda GHS'nin değer kaybetmesine pek aldırmamak gerekiyor sanırım?

aynen katılıyom bu konu hakında yazacaktım boşver dedım bitcoin yukseldımı dıkkat ederseniz ghs fıyatı dusuyor herkes dıyor zarar ettım kardesım btc fıyatı fırlıyor ordan kazandıgını hesaplamıyonuzmu nasıl zarar edıyonuz anlamıyom ben kar ustune kar edıyom hıç bir zaman ghs dusdugune yukseldıgını bakmıyom ınanın gunluk kazancıma bakıyorum zarar etmek akıl işi degıl

dip not: zarar ettim dıyenlere soruyom ozellikle ghs fiyatı dusdumu sızın kazancının dusuyormu ben soyleyım hayır dusmuyor kazancınıza devam edıyonuz ne kazanıyorsanız aynı devam duserse ben kar edıyom hemen ghs alıyom karımın ustune kar koyuyom ghs dusmesı yukselmesı onemlı degıl benım için ben kazandıgıma bakarım al sat işi yapacaksanız gsh uzerınden yaparsanzı zararlı cıkarsınız