Bildiğiniz gibi son 1 aydır sayfa ismi değiştirme ve sonrasında birleştirme yapanlar var bilen sayısı azken forumda parayla yapanda vardı bu işlemi.
Şuan olay tehlikeli boyutlarda tüm liseliler öğrenmiş durumda ve herkes deli gibi sayfa ismi değiştiriyor sayfa birleştiriyor.
Diyeceksiniz ki yapsınlar bize ne bundan.
Son 3-4 senedir takip ettiğim kadarıyla her sene sonunda aralık ayında bir açık çıkıyor ve mutlaka yayılıyor zaman içinde o açıklardan yararlanan tüm sayfalarda yakın zamanda kapatılıyor.
Uzun süredir takip edenler için birkaç açık ve sonuçlarını yazıyım.
-Tüm sayfalar birbiriyle birleşiyordu sıfırdan bir sayfa açıp 200k sayfayı 0 beğenili bir sayfaya aktarabiliyordunuz . Zaman içinde herkes öğrendi ve birçok sayfa bu yolla değiştirildi veya başka sayfaya taşındı.
Sonuç : Takip eden süre içinde hepsi kapatıldı veya yayın hakkı alındı .
-Bu sefer baş harf tek harf mevzusu çıktı açık olarak. Sayfa isimlerinin baş harfinde bir sayfa açıp tüm sayfaları o harfe aktarıp sonra nereye aktaracaksak tek harf sayfada topladığımız sayfaları eklemek istediğimiz sayfaya ekliyorduk.
Baba , Babamı seviyorum , Bebekler ; bu 3 sayfayı B harfi altında toplayıp tek sayfa yaptıktan sonra Büyük Türkiye sayfasına aktarabiliyorduk örnekle açıklamak gerekirse .
Sonuç : Çok yakın bir sürede tüm sayfalar kapatıldı bu işle uğraşanların hepsi patladı yatırım yapanlar çöp sayfaları toplayanlar sağlam zarara uğradı .
Sonuç olarak şuanda bir açık var ve çoğu kişi bunu deli gibi kullanıyor söz sayfasını dizi sayfasına çeviren mi istersiniz komedi sayfasını bilgi sayfasına çeviren mi istersiniz
Adam komedi sayfası kasmış gitmiş onu medcezir sayfası yapmış

veya 3-4 tane sayfası var hepsinin ismini değiştirip tek sayfada toplayanlar mı istersiniz .
Konuya yeni olarak eklemek istediğim bir şey var ;
Bu açığı bazı kişiler facebook izin veriyor açık değil diye yorumluyor. Bu nasıl oluyorda mantığınıza sığıyor onu anlamıyorum

Birkaç örnekle bunu da açıklıyım.
Fenerbahçe sayfası kasıp sonradan onu Galatasaray sayfasına çevirmek ne kadar mantıklı bir olay facebook böyle bir şeye niye izin versin?
Chp sayfası kasıp Akp yapmaya niye izin versin?
Bu şekilde birbiriyle karşıt birçok kategori isim kişi veya kuruluş var. Böyle bir şeye izin verilse bütün facebook yerinden oynar. FB taraftarını toplanılan bir sayfa GS taraftarı biri tarafından alınıp GS sayfası yapılabilir . Binlerce kişi FB liyken GS sayfası beğenmiş durumda olacak

Bu olay tüm karşıt olacak isim kişi ve kuruluşta geçerli bunun nasıl açık değilde facebook izin veriyor diye düşünüyorsunuz??
Bu ara sayfa alırken dikkat edin yatırdığınız para kısa sürede çöp olmasın güvenilir tanıdığını kişilerden ve takip ettiğiniz bildiğiniz sayfaları alın .
Çoğu sayfa ismi değişse bile link ismi eski sayfa ismi kalabiliyor eğer değiştirme hakkı yoksa ona dikkat edip sayfanın ismi değiştiğini anlayabilirsiniz. Uzak durun dikkatli olun bilgisi olmayanlara anlatın veya konu linkini yollayın okusunlar. Yakın dönemde patlayan sayfaları beraber takip edelim zarara uğramadan
Ben bildiğim şeyleri paylaşmak istedim yine de dikkate alan olur sende kimsin nerden bileceksin alırım para benim değil mi diyen olur. Ben bildiklerimi aktardım para sizin sayfa sizin kararda sizin.