Konu
Bayanlar Borsa Oynayabilir mi?
16-01-2014, 12:54:36
Boyner
Borsayı herkes oynayabilir ama güvendiğiniz aldığınız bir hisse size hayal kırıklığı yaratır bazen borsa hırsdan başka birşey düşünemez olursunuz çocuklarınıza ilgi gösteremez ailenize bakamaz olursunuz hele birde kaybı yaşarsanız ; geceleri uyku girmez borsada hisseyi gün gün saat saat takip edersiniz Allah korusun Uzak durun. Mesela 10 aralık 2013 de hisse alsaydınız BANK ASYA hissesi diyelim 17 aralıkda sabah operasyonu oldu düşünün adamlar 16 aralıkda satışa başladım hemde %5 10 3 günde %10 15arası 100.000 tl olsa sizin çok canınız yanardı ve bu şekilde bir çok hisse BORSADAN ailesini kendisiniz seven varsa stres yaşamak istemeyen varsa borsaya girmesin çok kazanmak hırs yapmak sağlığınıza ailenize zarar verir ben yaşadım gördüm sakın sakın girmeyin Televizyon Bilgisayar forumlardan ayrılamaz herkesin bilgisine inanır olursunuz Yalvarırım uzak kalın
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:54:36 -->-> Daha önceki mesaj 13:51:40 --
Küçük yatırımcı OYUN gözü ile bakıyor hele ilkdefa girerse işte bazen borsa oynuyorum kazanıyorum kaybediyorumçok duyarsınız TIP mesleğinin en zor mesleği hangisi ise ondan daha zordur algıbilgi teknik beceribilgi bazen yönetimde kim varsa bilmek gerekir...Siyasi gündem hele !!! gelecek 10 yılda Türkiyede çok şey değişecek Küçükyatırımcının % 2 3 ç
bence uzun vadeli olur buda sabırdır
Girmeyin lütfen üzmeyin kendinizi bazılarının ahı kalır bazen sizler şans oyunu gibi bakarsınız