Ben tamda o öldü bitti denilen dönem başlayan biriyim...
Herkezin tamam artık olmaz dediği diyip ceketi atıp gittigi gün başladım onların boşalan yerlerini biz doldurduk eskiye göre yeni başlıyanlardan bir adım önde başladım çünkü işi bırakan bir dostum sitelerini deneyimlerini bana bırakıp gitti o yüzden biraz şanslıydım kazanıyormuyum bana yetiyor bazen beklentımden çok kazanıyorum... Kazandıgımı yemiyorum biriktiriyorum biriktirdigim paralarla sitelerime çalışma yaptırıyorum varsa uygun fiyatta siteler alıyorum var olan sitelerime çalışmalar yaptırıyorum boş vakitlerimde makaleler okuyorum seo google üzerine yani bişeyler ha dıyınce olmuyor çalısacak çalıstıgın sektore yatırımlar yapacaksın... He şuda var Hiç bir uploaderle işin olmıycak varsa tırnagın kafanı kasıycaksın şuna gidiyim buna gidiyim bana 1-2 şey ögretir bana 1-2 sitede uploaderlik verır offfffff puffffffff olmuyor diyip sızlanırsan kazanamaz çeker gidersin... bu yüzden sürekli araştırmalısın sürekli kendini geliştirmelisin... Ben bir kaç kez burdakı uploaderlerden yardım istedim ama sankı yardım ıstıyınce canını istiyormussun gibi davranıyorlar