çok doğru bir noktaya değinmişsin dostum evet 5 yıllık adsense hesabı istatistiklerine baktığımda görüyorum ki bu ocak ayında bir problem var. Yine aynı ziyaretçi yine aynı tıklama oranı ancak tbm düşük

bu arada bir de yetmezmiş gibi sanırım adsense sisteminde yer yer güncellemeler yapılıyor. şuan saat 10:25 sitelerime bakıyorum toplam ziyaretçi sayısı 3000 fakat adsense içerisinde 1 kere reklam gösterildiği iddia ediliyor. ancak akşam bakıyorum ki gösterimler düzelmiş

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:47:23 -->-> Daha önceki mesaj 10:26:43 --
sorunu buldum arkadaşlar timezon ayarlarından dolayı bununla karşılaşmaktaydım. Çözüm olarak Ayarlar>Hesap Bilgileri>Saat Dilimi kısmından kendi saat diliminizi seçerek düzeltebilirsiniz. Tabi bu işlemleri yaptıktan sonra "Az önce saat dilimi ayarınızı değiştirdiniz ve ana sayfadaki tahmini kazançlarda tutarsızlıklar fark edebilirsiniz. Ödemeleriniz bu durumdan etkilenmeyecektir." buna benzer bir uyarı alacaksınız. İşlemlerin düzelmesi için bir süre beklemelisiniz. İyi kazançlar dilerim.