mechulkalan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kardeşim nereye kadar alttan alacağınızı belirlemelisiniz. Çok fazla alttan alırsanız değil adamlığınız insanlığınız kalmaz. Hiçbir şey , hiç kimse için değmez.
Hocam bu lafına ciddi anlamda hak veriyorum. Ne kadar alttan alırsan bir ilişkide o kadar karakterini kaybedersin.

Geçen hafta biten ilişkimde bende öyleydim herşeyi alttan alıyordum ben değer verdikçe o kaçıyordu. Bazı olaylar yaşandı aramızda sonra ayrıldık bunun facebook şifresini gizli bir şekilde öğrenmiştim benden ayrıldığının ertesi günü kız arkadaşı ile başka bir erkek hakkında isim vererek konuşuyordu "yok utandım, benim hakkımda ne düşünüyor, olur mu ki" gibi konuşmalar geçiyordu. Facebook'tan silmemiştim sonra bana mesaj attı silmemişssin diye bende çat diye sildim. Sonra ben sana sil demedimki dedi ne farkeder durması dedim. Sonra ilişkimizle alakalı bi ton laf dedi sonunda lafı yapıştırdım sana özcanla mutluluklar dilerim dedim. Gelmiş Bana birisiyle arkadaşça konuşamayacakmıyım falan dedi tabi tabi dedim özlemle konuştukların neydi dedim sonra açtı ağzını beni kötülemeye başladı baştan yere konuşmana gerek yok tekrardan mutluluklar dilerim dedim. Kalbin benden başkasını sevemesin beter ol celal dedi öylece kaldı konuşmamız diyorum ki kendi kendime boşa geçmiş 9 ay acayip üzüldüm ama sallamamaya çalışıyorum

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi