AnSaNeRi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla sonunda dayanamayıp küfür ettim kısmına geldiğimde "adamsın" yazacakdım ama sonra pişman olup özür diledim vicdanım sızlıyor dediğinde "harbiden adam değilmiş " dedim...

o küfür içinde hala kendine saygının kaldıgının insan oldugunun belirtisiymiş ama sen o so damlayı da kaybetmişsin...

Bir şeyi yapıyorsan sonuna kadar arkasında duracaksın arkasında duramayacağın işi yapmayacaksın...

Kendine nasıl davranılmasına izin verirsen öyle davranırlar...

Şundan emin ol eğer o küfürleri ettikden sonra zerre pişmanlık duymayıp lafının arkasında olsaydın daha o kıza ne selam verseydin nede muhatap olsaydın inan bana o kızın gözünde de arkadaşlarının gözündede benim gözümdede sen "harbi adam " dın.

O küfrüne değil kendisine kızardı sana neden bunları söylettim diye. Belki onunla aranda bişe olmasa bile en azından adammış bir kişiliği durusu varmıs derdi. Ama sen hem o kadar laf edip sonra da geri alıp peşin sıra özür dileyince düşüneceği tek laf senin "adam olmadıgın daha fazlasını hakettiğindir"

Şu yazından anlıyorum ki kusura bakma sen hayatın boyunca sadece alay edilip kullanılırsın. İnsanlar senle sadece işlerine yaradıgın müddetçe birlikte olur...

Az kendine saygın olsun dik dur ne karı milletine ne baskasına ezdirme kendini. Bırak alayı salak lafını bile yüzüne karsı kullanacak adama lafını çak muhatap olma..
Inanin suan saglikli dusunemiyorum. Ilk defa boyle birsey yasiyorum. Bundan sonra umarim birine gereginden fazla deger vermek gibi bir hata yapmam. Tum iyi niyetimi safligimi aldi goturdu zaten yasadiklarim.