Resim galerisinin demosunu görme imkanım varmı
+++Benim ve birçok arkadaşında düşündüğü bir özellik olan editör olmayanlara yazı ekleme kısmı harici sayfa olarak şöyle şekilli güzel birşey yapsanız ve harici sayfada yine çoklu resim ekleme bölümü yapılsa tadından yenmez diye düşünüyorum olumlu yada olumsuz cevap verirseniz memnun olurum.
@PamukBilisim
Resim galerisi mevcut değil şuanda, gayet şık ve hit getirecek bir galeri görüntüleme sistemi yapıyoruz.
Hit getirecek dememizin sebebi şudur ; bir çok yakınımızın ve bizimde önceki moda ve kadın siteleri üzerinde tecrübelerimiz olduğu için bu tür bir tema satışını düşündük o yüzden temanın hit getireceğine %100 eminim.
ön spariş listesine beni de ekleyin lütfen
Teşekkür ederiz, tema çıktığında pm ile bilgilendireceğim.
responsive mi? Herhangi bir framework kullanildi mi? (framework kullanildiysa kullanicilarin istedikelri degisiklikleri yapabilmesi icin en azindan sisteme asina olmalari acisindan (ena zindan benim icin) cok onemli)
Hayirli satislar..
Responsive değil ve herhangi bir framework kullanılmadı. Responsive ve Framework v2 sürümünde düşünüyoruz. Ayrıca fonksiyon dosyası hariç tüm dosyalar açık olacağı için diğer dosyalarda değişiklik yapabilirsiniz.
çok güzel olmus , çiktiginda Haber verirseniz sevinirim. Temayi gorunce Kadin sitesi açasim geldi .
Teşekkür ederiz, tema çıktığında pm atılacaktır.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 01:56:51 -->-> Daha önceki mesaj 01:55:32 --
üyelik sistemi olcak mı acaba? üyeler de yazı yayınlayabilse admin onayından geçip sitede yer alabilse filan aslında daha güzel olurdu
Üyelik sistemi olmayacak fakat siteye giren ziyaretçiler konu gönderebilecek ve admin panelinden onaylayarak yayınlayabileceksiniz.
Kapsamlı üyelik sistemini v2 sürümünde düşünüyoruz.