Merhaba arkadaşlar,
Daha önceleren sitemin hack yediğini, ortalama 2 gün boyunca kapalı kaldığını belirtmiştim. Bu hack durumundan sonra sitemin anasayfasında hiç birşey olmadığını sadece forumdaki linklerin Google tarafından gösterime kapatıldığı dikkatimi çekmişti.
Google webmaster araçlarında hack yemeden önce arama sorguları bölümünde forumum günde 25.000'in üstünde gösterimi ve 2500'ü aşkında tıklanması bulunuyordu. Bu durum hackten sonra günlük gösterim 1300, tıklanma sayısı 100-120 civarına düştü. Ortalama 1 aydır bu durum böyle. Hack'ten sonra bu durum gerçekleşti.
Hit gelen forum konularını incelediğimde konuların indexli olduğunu görüyorum. Fakat arama sorgusunda ilk sayfada çıkan konularımı Google aramasında çıkarılan sayfalarıda göster dediğimde görebiliyorum.
Ayrıca foruma yazılan konular yine tüm hızıyla indexleniyor ama arama sorgularında görünmüyor. Sadece linkli yapıştırıp arattığımda yada konun başlığında arattığımda sonuçta görebiliyorum.
Şimdi arkadaşlar bu durum sizce nedir? Google webmaster araçlarında elle yapılan bir yasaklama olmadığı görülüyor. Yani Google'a sitenin incelenmesi için gönderimde de bulunamıyorum. Bu durum
www.anasite.com'da geçerli değil. Sadece forum.siteadı.com adresinde geçerli.
Yardım ve önerilerinizi bekliyorum.