loftt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam yardımlarınız için çok sağolun
benim 2 ay önce açtığım bir sitem var adsense alma konusunda çok kararsızım
4aralık 4 ocak arasında
toplam ziyaret sayısı : 34430
tekil ziyaret : 17887
sayfa görüntüleme sayısı : 350538
sizce adsen yapmalımıyım ?
sadece görsel reklam yapmayı düşünüyorum metin tabanlılar sitenin görünümü bozmasından korkuyorum sadece reklamda gelir düşükmü olur acaba ?

yardımcı olursanız sevinirim.
Adsense almakta kararlıysanız başvurunuzu yapınız. Reklam görünümü hakkında görsel reklamlar daha dikkat çekici olmaktadır. Hem sitenin hemde ziyaretçinin daha hoşuna gider. Görsel veya Metin içerikli reklamlar da gelir düzeyleri hakkında ne söylesek boş bunu Adwords kullanıcıları karar veriyor. Fakat Metin reklamları görsellere göre daha iyi oranlar verdiğini görmüşlüğüm var.

Kolay gelsin.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:44:33 -->-> Daha önceki mesaj 23:31:58 --

fazilurun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam benim kafamı karıştıran bir konu var yardımcı olabilirseniz sevinirim. Ben daha önceleri Sayfa başına 3 adsense reklam birimi ( Görüntülü olan ) denk gelecek şekilde ayarlama yapmıştım. Fakat sonradan fark ettim ki 4. ve 5. reklamlara kadar google izin veriyor ve reklamlar sayfalarda yayınlanıyor. Bu konuyu çok araştırdım fakat google un resmi bir açıklamasına denk gelmedim. Şuan 1 sayfa da 5 reklam birimi yayınlamak yasal mı ?? Yada bu şekilde yerleşim yapmam ban sebebi olur mu.... ( R10.net bile 5 adet yayınlıyor ) Bir çok büyük sitelerde de görüyorum 5 reklama kadar...

Merhaba,

Sorunuza cevap olarak "Bir çok büyük sitelerde de görüyorum 5 reklama kadar" bu büyük siteler Adsense Programı gereği Premium hakka tanınmış kişilerdir. Bu Premium Adsense'nin normalden çok daha +ları var fakat Premium olmak içinde "Çok" büyük ve "Kaliteli" olmak şart. Google size gelip haber edecek.

Reklam birimi konusunda size geçerli olan yasal uyarımızı aktaracağım.

İçerik için AdSense: Yayıncılar her bir sayfaya en fazla üç İçerik için AdSense reklam birimi yerleştirebilir. Bu üç reklam biriminden en fazla biri 300x600 boyutunda olabilir. Yayıncılar her bir sayfaya, 300x600 haricindeki tüm reklam boyutlarından birden fazla reklam yerleştirebilir. Ayrıca, yayıncılar her bir sayfaya, üç İçerik için AdSense reklam birimine ek olarak, en fazla üç bağlantı birimi ve iki arama kutusu yerleştirebilir. Bu politikalar, hem masaüstü bilgisayarlar için hem de ileri teknoloji mobil cihazlar için optimize edilmiş sitelerde geçerlidir.

Arama için AdSense: Her sayfaya en fazla iki Arama için Google AdSense kutusu yerleştirilebilir. Ayrıca, Arama için AdSense sonuçlarının olduğu sayfalara yalnızca tek bir bağlantı birimi veya resim reklam yerleştirilebilir. Sorgular, kullanıcıların doğrudan arama kutusuna girdikleri verilerden kaynaklanmalıdır ve üzerlerinde değişiklik yapılamaz. Arama kutusunun terimlerle önceden doldurulması veya arama sonuçları sayfalarına doğrudan bağlantılar oluşturulması buna dahildir. Arama için AdSense kodu, hiçbir yazılım uygulamasına (ör. araç çubuğu) entegre edilemez.

Kolay gelsin

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:47:14 -->-> Daha önceki mesaj 23:44:33 --

darker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam konu ile ilgili bir bilginiz varmı
Türkçe içerikten ziyade Yabancı bir site her zaman iyidir.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:48:37 -->-> Daha önceki mesaj 23:47:14 --

Azok adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kaç kez başvurdum blogspot 30 makaleyle ingilizce yetersiz içerik deyip duruyor acaba blogspotdan mı
Siteyi görmeden birşey demek yanlış olur. Fakat 30 az.