EnderX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Rabbena hep bana mantığını yıktığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Siteyi tamamen dediğiniz gibi, büyük görsellerle donatmıştım zaten. Tam ekranı kapsayan bir slider, ürün kategorilerinin herbirine özel görseller vs. Tamamen görsele bakınca bu kategori bu işe yarıyormuş dedirticek görseller. Buraya kadar herşey tamam. Rakip analizlerini yapmıştım ama siz farklı bir kısmı görmeme sebeb olduğunuz o genelde kategorilere özgü paravan site açarken, ama sosyal medya kısmını çok boşlamıştı, bunu görmeme sebeb oldunuz. Bende oradan vurmayı düşünüyorum ve birde rakibimden benzersiz olan backlik kaynaklarına kasıcam. Artık onlar düşünsün
E-ticaret sitelerinde insanlar seo adına herşeyi yapıyorlar.
Tek yapamadıkları şey insanları sitede tutmak oluyor.

Bunu yapmanın en güzel ve kolay yolları şunlar:
  • Sosyal Medya hesapları yüksek çözünürlüklü görsel destekler ile kullanılmalı
  • Site içerisindeki özellikle ürün bölümlerine, farklı ve kaliteli fotoğraflar konulmalı
  • Ürün içlerine kesinlikle videolar konulup bu videoların bir şekilde izlenmesi sağlanmalı, içerisinde youtubede alanında yüksek izlenmiş bir video bulunan ve o sayfayı refere eden bir video çok şey katar size,
  • Sitede kesinlikle kullanıcı yorum alanları olmalı, kullanıcılar soru sorabilmeli, ama soru sormak içinde 10 dakika kayıt işlemi yapmamalı. Sadece mail yazsın, isim yazsın bassın yorumu.
  • Sitede toplanan mailler kesinlikle mailing kampanyaları yapılmalı. Bu da çok etkilidir.
  • Forumlarda kampanyalar siteden çekilen görsellerle duyurulmalı

Bu yöntemlerin hepsi no followdur ancak çok etkilidir. Geriye do follow backlink kalıyor oda işin en kolay. Seçin kaliteli bloglar direk ürün sayfalarınıza ve kategorilerinize backlink verin.

E-ticaret sitelerinde alt sayfaya gelen backlink oranının daha fazla olması gerek son olarak bu tüyoyuda vereyim size...

Rakibinize de küçük bir selam yollayın benden