Magnnuuum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba hiçbir sıkıntısı olmaz, zaten o etiketlerden hit gelmiyordur
Doğru bir iş yapmışsınız.

Yapmanız Gerekenler:
1. Sitemapinizi son haliyle güncellemeyi unutmayın.
2. Eğer sildiğiniz etiketlere link geliyorsa; o linki ana sayfaya yönlendirin.
3. 404 sayfa şablonuzu değiştirin veya kaliteli birşeyler yapın oraya, 404 sayfanızdan farklı sayfalara link veren şablonlar var oldukça başarılı...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:29:03 -->-> Daha önceki mesaj 15:19:01 --

Öncelikle iki şey için size teşekkür etmek istiyorum.
Bir emeğe verdiğiniz saygı, ikincisi bir Allah Razı olsun kelimesinin herşeye bedel olduğunu unutmadığınız için...

Sorunuza cevap vereyim.

Çok doğru işlemler yapmışsınız. Sürekli özgünlük kodda başlar cümlemi tam olarak ispatlamış yaptığınız bu iş. Özgün kod, özgün resim ve özgün içerik. Kaliteli sosyal medya hesapları ile desteklenmeyen bir projeye ben e-ticaret demem. Buraya kadar herşeyi kaliteli yapmışsınız ki şuan kelimelerinizde çok iyi konumlara gelmişsiniz. Bunda domainin etkisi var mı? 12 yıldır açık bir domainin herşeye etkisi olur.

Bu noktada size ilk tavsiyem sitenizi görsellerle donaltmanız, kaliteli ve yüksek çözünürlüklü görseller, bu sayede sitenize girenlerin daha çok vakit geçirmenizi sağlayacaksınız. Tabi bu sitenizi yavaşlatacaktır. Görseller için cdn'yi araştırın ve sisteminize entegre edin. Görseller farklı yerden çekilerek çok daha güçlü olacaksınız...

Şimdi bunları yaptığınız zaman rakibinize göre 3-0 öndesiniz. domain 1.gol, kaliteli ve özgün kod 2.gol, 3. ise görselleriniz kaliteli ve site hızınız olacak...

Ancak rakip zamanında bir tane 3'lük atmış. Paravanları eski ve tahminimce iyi kontrol edildiği için tüm kelimelerde listede. Yani durum 3 - 3 şimdi size çok değil! TEK gol yetiyor...

Siz eğer paravan açar ve onunla aynı işlemleri uygularsanız yeni algoritmada hata edersiniz. Burası çok önemli diğer arkadaşlarında dikkat etmesini öneririm!

DİKKAT:

ARTIK rakibi analiz edip onun yaptıklarını yapmak, onun backlink aldığı yerlerden backlink almak yok!

ARTIK rakibi analiz edip onun bulmadığı backlink kaynaklarına yönelmek, ondan daha kaliteli sitelerden nitelikli yazılar içerisinden link almak var

Eğer siz dediğinizi yaparsanız rakibiniz ile aynı sisteme sahip olursunuz ancak rakibinizin sistemi daha eski ve güvenilir olduğu için onu geçemezsiniz. Benim dediğimi yaparsanız; sitenizin özgünlük katsayısına birde özgünlük backlink profili eklersiniz ki; bundan sonrasını siz değil rakibiniz düşünsün

Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Allah sizdende razı olsun...

Zaman ayırıp cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. Rabbena hep bana mantığını yıktığınız için de ayrıca teşekkür ediyorum.

Siteyi tamamen dediğiniz gibi, büyük görsellerle donatmıştım zaten. Tam ekranı kapsayan bir slider, ürün kategorilerinin herbirine özel görseller vs. Tamamen görsele bakınca bu kategori bu işe yarıyormuş dedirticek görseller. Buraya kadar herşey tamam. Rakip analizlerini yapmıştım ama siz farklı bir kısmı görmeme sebeb olduğunuz o genelde kategorilere özgü paravan site açarken, ama sosyal medya kısmını çok boşlamıştı, bunu görmeme sebeb oldunuz. Bende oradan vurmayı düşünüyorum ve birde rakibimden benzersiz olan backlik kaynaklarına kasıcam. Artık onlar düşünsün