huseyin102 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
normal xyz olarak düşünebilirsiniz hiç mi bişey diyemiceksiniz
Demek ki benimde bilmediğim konular var. Gerçekten bilmediğim konular hakkında yorum yapmak istemiyorum. Hatalı şeyler söyleyebilir ve yarardan çok zarar sağlayabilirim.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:49:49 -->-> Daha önceki mesaj 13:48:37 --

YusufKISA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel ve başarılı bir yazı olmuş. Hayatım boyunca ilk defa bu kadar uzun yazıyı sıkılmadan okudum. Elleriniz dert görmesin.
Güzel yorumun için teşekkürler Yusuf.
Bu arada iyi bir blog nasıl yapılmalı diye soran arkadaşlar Yusuf arkadaşımızın bloguna göz atsınlar. Ben kendisinden tanıtım yazısı aldım oldukça etkili bir blog. Yazılar nasıl yazılmalı, linkler nasıl verilmeli vs gibi konularda ciddi yarar sağlar bu arkadaşımızın sitesi...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:51:33 -->-> Daha önceki mesaj 13:49:49 --

aerte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sizin amacınız bloglarınızda bulunan sitelerden adsense kazanmak mı? Bir sorum daha olacak girdiğiniz yazıları nasıl çeşitlendiriyorsunuz? Her konudan 1000 yazı yazdırmıyorsunuzdur sanırım?
Ben biraz daha net cevap vereyim. O sitelerin hiç biri özgün değil, botlar sürekli haber sitelerinden içerik giriyorlar. Mesela bir olay oldu demi. Çok sansansyon yaratmadı. Bu bloglar o sansansyonu yaratıyor... Sanırım anladınız. Yani amaçları backlink falan değil, internet çöplüğüne bir çöp daha atmak.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:53:18 -->-> Daha önceki mesaj 13:51:33 --

fuzinnes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu açan Magnnuuum başta olmak üzere yorumlarda tecrübelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun.

Yorumları okurken hocam sizin paravan ağınızdaki binlerce siteyi backlink için kullanmadığınızı ve başka bir amaçlarının olduğunu yazmışsınız. Ben buraya takıldım Nasıl bir amaç için kullanıyorsunuz ki bu siteleri? Benim aklıma ilk gelen şöyle bir kurgu. Ana sitenizde ki bazı hitli konuları, yada hit getireceğiniz konuları bu bloglara backlinksiz olarak basıyorsunuz. Bu sayede sanki yapay trend bir konu imajı yaratıyorsunuz google nezdinde. İlk index sahibi ana sitenizede bu sayede otoriter bir yapıya ulaştırıyorsunuz!. Acaba yanlış mı tahmin ediyorum.


Tekrar Allah razı olsun hocam sizden.

Merhaba bu kadar çok Allah Razı olsun alacağımı bilsem hergün içerik yazardım.
Allah sizden de razı olsun.

Evet bir önceki arkadaşta aynısını sordu cevap verdim. Çok yaklaştınız tamamıyla aynı...

Mesela bitcoin diye birşey yoktu değil mi Türkiye'de şuan herkes değil gibi bitcoin haberi giriyor, tüm bloglar bitcoin yazısı yazıyor. Forumlar bitcoin kategorisi açıyor. Bitcoin zaten patlayacaktı ama bunu hızlandırma evresinde o blogları emeği çok