Elumre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Verdiğiniz linkten direk yapıştırıyorum.
GARANTİ ŞARTLARI:

Canon MX, MP, Mg, İp Cihazlarımızın Garantisi Fatura Tarihinden İtibaren bilgisayar ekranınızda'Emicisi Dolu'hatası verene kadardır.
Bir de fotoğraf kağıdına ne kadar baskı alabilirim tahminen sonuçta a4 ten baya bir küçük 10k baskı alabilir miyim?

Hata dan sonrakileride ben yapıştırayım.
Alıntı
EMİCİ DOLU Hatası Nedir?
Bu hata bu cihazların bir nevi ömrünü tamamladığını gösteren bir hatadır. Bu hatayı verdikten sonra cihazınızı yenilemeniz gerekir.
Bu hata;
CANON MP ve MG modellerinde yaklaşık 3.000 - 7.000 baskı adedi,
CANON MX ve ip modellerinde ise yaklaşık 10.000-20.000 sayfa adedi kadar baskı alındıktan sonra vermektedir.

"Emici Dolu" Hatası veren yazıcınızın sorununu 40 TL servis ücreti karşılığında çözüyoruz. Bundan sonra yazıcınızı yine sorunsuz şekilde doldurup, kullanmaya devam ediyorsunuz.
2- Baskı Kartuşlarının garantisi 2 ay yada 2.000 sayfa (hangisi önce biterse) baskı alana kadardır. Baskı kartuşlarını değiştirmek ücrete tabidir.Yeni baskı kartuşları size sıfır olarak gönderilir. Bitmeyen Kartuş sistemine kendiniz basit olarak takılma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

3- Bitmeyen Kartuş sistemlerinde farklı bir mürekkep kullanıldığında cihazlar garanti kapsamı dışında kalır.

4-Yazıcınızı arıza çözümü için kargolamak istiyorsanız; mutlaka teknik servisimizi 0412 234 00 48 nolu numaradan telefonla arayıp, "Arızalı ürün kaydı" yaptırmalı ve teknik servis onayını aldıktan sonra kargoya vermelisiniz.
Fotoğraf baskısı alacaksanız. http://www.hepsikartus.com/urun/cano...aspx?CatId=394

bu ürünü tavsiye ederim. Fotoğrafçılara da bu makineyi veriyorum. Ortalama günlük 1000 adet 10X15 alan fotoğrafçı rahatlıkla 1 yıl kullanıyor. Daha saglamdır.