Dün itibariyle türkiyeye geldi fakat daha herhangi bir işlem yapılmadı yani torbaya eklendi gibisinden.

Geldiği gün normalde torbaya eklendi yazar fakat gecikince bişeyler ters gidiyor demektir.

Bence geçmez gibi yinede gün içerisinde belli olur tamamen yine konuya yazarım.

Alıntıları merak ettiğiniz için yaptım

MujaHeed adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
75$ üzeri cep telefonu dahil 5-10 siparişimiz oldu, hiçbiri de takılmadı. Gift veya düşük fiyattan yazıyorlar, sıkıntı olmuyor. Yanlış bilgilendirmeyelim insanları.
abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cep telefonu geçişi mevzuata göre yasaktır bu durumda geri gönderiliyor bildiği kadarı ile.

Hediyelik eşya statüsünde muafen veya vergileri ödenerek veya posta yoluyla cep telefonu getirilmesi mümkün bulunmamaktadır. Dolayısıyla, bu yolla cep telefonu getirilmiş olsa dahi hiçbir surette sahibine teslim edilmemektedir.
teknohaberci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bakalım sahibinin eline geçecek mi, ben de çok merak ettim. Konuyu merakla takip ediyorum. Sorunsuz ulaşırsa ne ala. Bize de ilham verir bu durum
abcgrup adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gümrükten geçişi yasaktır, varsayalım şans eseri gümrüğe takılmadı bu demek değildir size ilham olsun
biliXim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam kargo takip nosunu da yaz da ara ara bakalım
Erzurum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Boşa uğraşmayın arkadaşın telefonu belki geçer ( şansa ) ama her zaman telefon geçmez mesela ben ayarladım yılbaşı haftası türkiye'ye gelecek şekilde ayarladım geldi geçti elimde hatta sattım bile.

Gümrük müşaviri arkadaşınız tanıdığınız varsa bi sorun o paketler ne şekilde kontrol ediliyor diye...