biliXim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı satışlar hocam,

Maksadım konunuzu baltalamak değil ancak bir yanlış anlaşılma var sanırım, zira bu modele ilk biz takıyoruz tankı demişsiniz ancak bu adamlarda aynı sistemi monteleyip satıyorlar,

Birde talep olmamasının nedeni acaba yazıcının sistemsiz modelinin 90 TL olması veya kablosuz bağlantı özelliği olmayan bir modele kampanya yapıyor olmanız olabilir mi?

Ben bekliyorum mesela böyle iyi bir kablosu modelde kampanya yapmanızı
Söylediğiniz site yabancı değil bizim firmadan onlarda

abdullahaslan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3 kuruşa 5 köfte olmaz arkadaşım bu fiyata bu sistemi alamassın ellam

teşekkürler.

Elumre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hata alana kadar garanti biraz saçma olmuş. Diyelim aldık 2 gün sonra hata aldık hiçbirşey yapamıyoruz.

Küçükken mahallede bir bisikletçi vardı teker patlağını yapardı sonra da gülerek patlayana kadar garantili derdi biraz o hesap olmuş.

Ben bu yazıcıya 155 lira verdiğim zaman 10x15 kağıda ek bir masraf yapmadan ne kadar fotoğraf basabileceğim. Tekrardan dolum kolay mı? Ücret ne kadar? Tekrar doldurduğum zaman yine o kadar basım yapabilecek miyim?

Kargo ücreti ne kadar?

Hata alana kadar garanti ibaresi geçmiyor.

Sistem 2 yıl garantilidir. Kartuşlar garantiye girmez fakat ortalama 3000 baskı alabilirsiniz. Ne kadar baskı yaparsanız o kadar verim alırsınız. Tekrardan tankın dolumu 20-35 tl arası degişmektedir. Yazıcı kartuşları bozulmadıgı sürece baskı alırsnız. Sadece KArtuşlar bozulur onlarda 50 tl civarıdır. Ha kalkıp 3000 renkli aldıktan sonra veya foto bastınız 1000 tane alın tanesi 50 krş tan hesaplayın 500 lira yapar her türlü kardasınız. Yazıcıyı çöpe atıp yeni yazıcı dahi alsanız gözünüze gelmez

Bizde tüm ürünler Kargo ücretsizdir.