bıkmadık bilader bi sıkıntı mı var ? Laf olsun torba dolsun sizinkisi maksat mesaj sayınız artsında nasıl artarsa artsın.
"Sadece doğru zamanda doğru işi yapmak önemli." vallaha mı

Allahım cevaba bak

sanki tavsiye isteyen oldu. Sektör sorduk alt tarafı.
Çok kazanıyorsun diye demedimki ben az kazanıyorsun diye uzak durmak istedim (seden önceki mesajıma bakarsan anlarsın zaten senin TBM 0,04 benim yazdığım 0.17 ) NEDİR BU HAVALAR ? onu çözemedim sektör sorunca bi artislik bir tavırlar filan he he doğru işi yapmak önemli zaten bu tavsiyeleride senden alıcağıma eminim.
Mecburiyetten değil az kazanıyorsun diye sektörü öğrenmek istedik sadece
emin ol oranlarım senden daha yüksek sektörüne zerre ihtiyacım yok. Halbuki sektörümü paylaşamam gizli..vs desen insan gibi anlarız herhalde zorla söyletecek halimiz yok. Sen bide kalkmış ÇOK ÜSTÜN Ama işte hata bizde insan gibi soru soruyoruz insan dışı cevap alıyoruz.
sen neyin kafasını yaşıyorsun gerçekten çok merak ettim.
Hava mı atıyorum??? Sektörümü söyleyemem dedim. Daha nasıl bir izahat vermek zorundayım sana?
Gerçekten inanılmaz birisisin.
Az kazanıyorum diye sektör öğrenmek istiyorsun öyle mi?
Allah sana daha çok versin arkadaşım. Sana göre günlük reklama 7000-8000 tıklamak az ise benim tavsiyemi almazsın olur biter arkadaş. Benim doğrularım yukarıda yazdıklarım. Yaparsın yapmazsın çok da...
Bu alınganlık neyin nesidir?
Senin az kazandığını düşünerek sana bir tavsiye veriyorum. Doğru ya da yanlış. Sen gelmiş hava atıyorsun diyorsun. Anlatabildim mi bilmiyorum ama anladığının aksine maksat hava değil, yardımdı. Nasıl bir yaran var ki böyle gocunmuşsun bir türlü anlam veremiyorum.
Gerçekten merak ettim. Neyin kafasıyla yazdın yukarıdakileri. Çok hoşuma gittiler...
Not: Sizin gibi trollcu kişilere ne yazıkki sektörümü söylemiyorum. Forumda birkaç arkadaş benim olduğum sektörü bilirler. Adam gibi adam oldukları için bilirler...
Not²: Alexa 10 milyon küsürde olan sitene baktım da. Gerçekten çok fazla tavsiyeye ihtiyacın var. İstersen ücretli olarak sana yardımcı olabilirim...
(bak işte bu hava atmaktı) Hoş sen aradaki farkı gene anlamazsın...
Herneyse daha yazacak çok şey var ama inan üşeniyorum. Ne yazsam aynı kafa aynı kafa...
Not³: Yaşın 20 imiş... kusura bakma yeni farkettim. Yukarıda yazdıklarına yavaş yavaş bir anlam vermeye başladım artık... Sağlıcakla kal kardeşim...