Markelas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sektör sormaktan bıkmadılar..
bıkmadık bilader bi sıkıntı mı var ? Laf olsun torba dolsun sizinkisi maksat mesaj sayınız artsında nasıl artarsa artsın.

s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sektörü söyleyemem fakat bir önemi var mı?

Eli yüzü düzgün her iş aşağı yukarı bu derece kazandırır zaten. Kaldı ki ben 2 siteden bukadar kazanıyorum. Tek site değil. Bir üçüncü siteyle uğraşacak neredeyse hiç vaktim bile kalmıyor.

Sadece doğru zamanda doğru işi yapmak önemli.

Ve bolcana da mesai harcamak...
s7e7v7e7n7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya ne çok biliyorsun arkadaş!

Sektörde teksen,
Ailenin geçimini bu sektör üzerinden gerçekleştiriyorsan,
Sektör dar ve çok basitse
Çok ilgi istemeden sana para kazandırıyorsa
Hedef kelimede yükselmek çok ama çok basitse

Sektörü söylediğim anda trollenir

Sen daha öğrenmemişsin. Kazanç elde ettiğin sektörü ve başarıya ulaşmış sitelerini buradan uzak tutmazsan senin zararına olur.

Tekel olduğun bir sektörde sende olsan, saklarsın bu bilgileri...

Ayrıca ben mecbur muyum bu bilgileri paylaşmaya?

Devlet sırrıymış...

Peh...

"Sadece doğru zamanda doğru işi yapmak önemli." vallaha mı Allahım cevaba bak sanki tavsiye isteyen oldu. Sektör sorduk alt tarafı.

Çok kazanıyorsun diye demedimki ben az kazanıyorsun diye uzak durmak istedim (seden önceki mesajıma bakarsan anlarsın zaten senin TBM 0,04 benim yazdığım 0.17 ) NEDİR BU HAVALAR ? onu çözemedim sektör sorunca bi artislik bir tavırlar filan he he doğru işi yapmak önemli zaten bu tavsiyeleride senden alıcağıma eminim.

Mecburiyetten değil az kazanıyorsun diye sektörü öğrenmek istedik sadece emin ol oranlarım senden daha yüksek sektörüne zerre ihtiyacım yok. Halbuki sektörümü paylaşamam gizli..vs desen insan gibi anlarız herhalde zorla söyletecek halimiz yok. Sen bide kalkmış ÇOK ÜSTÜN Ama işte hata bizde insan gibi soru soruyoruz insan dışı cevap alıyoruz.