sitelerin gelirleri iyiydi. ilgilenince ilk 3 e giriyor kelimelerinde. zaten hiç ikinci sayfaya düşmedi. hep aynı gidecek diye ilgilenmedik ve düşüşler başladı. arada makale aldım falan ama tekrar eskisi gibi ilgilenememiştir. r10 a satışa koydum. satılmadı. sonra Cem abi satın aldı siteleri. yaklaşık 1,5-2 ay oldu siteleri devir alalı. reklamları tam değiştirmediğinden hala benim adsense günlük 1-2TL ekleniyor

(Reklamlara izin ver & reklamları engelle kısmından engellediğim halde) siteler tam keywordluk oldukları için iyi yerlere tekrar gelirler diye düşünüyorum. işi bilen birinin eline geçmesi ayrıca daha iyi olabilir.
Hayırlı müşteriler Cem abi.
Eyvallah kardeşim saolasın. Detaylı adsense raporlarını hazırla sen. Senden isteyecem yakında
hocam ilgilendiğim bir sektör siteleri görebilirsem anlaşmak isterim
pm gönderebilirmisiniz hocam
Gönderildi..
pm alabilirim birde aylik editor masrafi hali hazir kazanca nerdeyse esit editor ile eski sahibin kazan miktarina ulasma ihtimali nedir?
Oktay'ında dediği gibi, kazancın bir bölümü hala onun adsense hesabına gidiyor. Atladığım reklamlar olmuş sanırım

Sonuçta bunlar dizi yada film sitesi değil. Devlet var oldukça popülerliğini koruyan alanlar. Bu yüzden eskiden kazandırdığı paraya rahatlıkla ulaşabilir geçebilir de. Ama tabii rakip siteleri geçmek gerekiyor. Site ilk 3 te olduğu zamanlar aylık 500-600 lira bırakıyordu. Oktay'la o zamanlarda da konuşurduk. Birde 1. sıraya çıkarırsanız ne kadar getirir

İşin özü ilgi, bilgi ve azim. Bunların üçüde bende pek yok