q0kh4n adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
haklısınız. teşekkür ederim
KraLL54 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Seo'dan anladığım söylenmez fakat, sadelik ve doğallığın her zaman iş yapacağı düşüncesindeyim.
10 numara yazı olmuş, klavyene sağlık.
Modexi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
guzel, akıcı ve saglam bılgı emegınıze saglık
Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 23:39:30 -->-> Daha önceki mesaj 23:36:44 --

itsup2u adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel yorumun için teşekkür ederim

dedim ya yıllarca seo falan bilmeden/ilgilenmeden sadece gençlere örnek olmak, doğru yolda ilerlemelerini sağlamak ve doğru bilgiyi almak için koşturduk. Dergi kurduk, insanlara otomobil eğitimi aldırdık vs vs..

Amacım bu işten para kazanmak değil, tamamen doğru bilgiyi paylaşmak.
Her girdiğim haber tamamen çevirisi kendimize ait olan haberlerdir
Bot işine son vereceğim, çok fazla da galeri açmamıştım zaten
İç/Dış seo işleri işte anlamadıgım konu

Ve bir de söylediğin gibi doğru kelimeler ? Ben en son haberlerin hepsini giriyorum ama bazıları hiç okunmuyor bile..Araba ile ilgili doğru kelimeleri adwords kanalıylamı bulurum ?

Bu arada offroadtr.com u görünce aklıma benimde açtığım otoblogtr.com geldi Ama ben 2 hafta dayandım
Hocam bak sana birşey anlatayım. Şuan google bir ayrımı yapamıyor. Yani mantıklı olan şudur. İyi bir otomobilcinin sitesini çıkartacaksın. Ama şuan sistem o kadar gelişmedi, ben inanıyorum ki çok değil 3 - 5 seneye kadar tamamen kişisel alanlarda kendini ispatlamış kişilerin siteleri çıkacaktır.

offroadtr hiçbir maddi gelir beklemediğim bir projeydi, o yüzden öyle kaldı.
ne yazık ki maddiyat hep öne geçiyor ancak ahtım var. Bir gün o siteyi aktif edip sadece kendi yazmak istediğim konulara yazacağım. Hatta ortak site bile yaparız

Bu arada işin şakası şimdi çıkmam gerek ancak kafamda birşeyler belirdi gibi. Yarın unutmaz bana pm atarsanız sizinle görüşmek isterim.

İyi geceler...