Hem epilasyon, hem ağda, hem jilet hem de traş makinası ile kıllarımı almış birisi olarak konusuyorum şimdi iyi dinleyin
1-Epilasyon : Epilasyonu yanaklarıma yaptırdım, sadece 3 seans yaptırdım ilk başlarda çok iyiydi çok çok az çıkıyordu ama 8 seans'a tamamlamadığım için yarıda bıraktığım için daha beter oldu, yani epilasyona giderseniz kesinlikle yarıda bırakmayın, yoksa baştan başlamak zorunda kalırsınız.
2-Ağda : Koluma bacağıma ağda yaptım inanın tertemiz oluyor böyle resmen kendinizi şey yapasınız geliyor

ahahah şaka bi yana ağda kılları azaltıyor efsanesi yalan, 2-3 kere ağda yaptım tamam baya geç çıktı ama yine de aynı şekil çıktı.
3- Jilet : Bacaklarımın anasını belledi resmen, bir tane kökten 3 tane kıl çıkmaya başladı; jiletle alınca daha çok çıkar bir şehir efsanesidir diyen arkadaş, gel sana bacaklarımı bi göstereyim
4- Makina : Makinanız çok kaliteli değilse yani sinek kaydı yapmıyorsa kıl sayınızı arttırmaz, ama cok kaliteli bir makina ve tertemiz kesiyorsa kıllarınız artacaktır cünkü öyle kaliteliler var ki görünmeyen tüyleri de kesip kıl olmasına neden oluyor. Ancak normal bir makinayla kıllarınızı makinanın başlığını takarak azaltırsanız, yani kökten almaz sadece boyunu kısaltırsanız güzel görünüyor ama kız arkadaşlarım hep söylerdi kılların batıyor yatarken diye yani çok kötü bir şey (Aynı şey jilet için de geçerli, sadece ağda ile alırsanız kıllarınız yumuşak çıkar; bir de epilasyon)