Alıntı
İçerik Sayısı: Bu en önemli nokta. İnsanları görüyorum deli gibi içerik giriyorlar. Durun siz haber sitesimisiniz. Durun nesiniz de bu kadar çok şey biliyorsunuz. Bu gazdan kurtulun artık. Unutmayın bir bir sitenin index sayısı arttıkça ona uygulanması gereken backlink stratejileri ve backlinklerin geliş yöntemleri de değişir. Yani siz 1000 indexle, 40 indexli bir siteyi geçememizin tek nedeni budur. Çünkü siz 1000 yazı yazmışsınız ancak x kadar backlink almış yazılarınızın toplamı, diğer arkadaşta 40 yazı yazmış ancak onlarda da x kadar almış. Yani x/40 > x/100!!! Dikkat edin yazılarınızın toplamı dedim. Ana sayfanız demedim. O kısımda durum daha da vahim. Yazı sayınız artıyor, ana sayfaya gelen backlink sayınız artıyor. Yazıların oranı iyice düşüyor. Bu konuyu cevap geldikçe açıklayacağım penguen 2.1'in sırrı burada!
Makalede en guzel yer burasi. Digerleri cogu kisinin bildigi seyler. Su an 2 adet internet sitesinde sahibim toplam index sayim 400 u gecmez hitim 30K uzeri. Icerik giriliyor kendisinin yukselmesi bekleniyor. Kendisinin yukselmesi icin 2 sey gerekli.
1- O sayfada aktif bir ziyaretci olmali. (Site icerisinde kullanicilari o sayfaya yonlendirerek.) Yeni eklenen iceriklerin hizlica ust sirada almasini istiyorsaniz, kullanicilarinizi o sayfayi okumasini ziyaret etmesini saglayin.
2- Anadomain otoriter olmali.