Rudeboy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
BESYO öğrencisi olduğum için periyodik olarak almak zorunda kalıyorum. Kılları aldığınızda daha çok çıkacağı olayı tamamen şehir efsanesidir. Sıfır aldığınızda kıllar ilk çıkarken sert çıkar ancak uzadıkça eski haline döner. 'Erkek dediğin kıllı olur' mantalitesindeki insanları hep kıskanmışımdır.
Hocam ben makineyle inceltiyorum tamamen yine diken diken oluyo elimle dokunduğumda. Şimdi diğer başlığı kullanıp pürüzsüz alsam farklı mı çıkar yani daha sert daha kalın daha çok gibisinden pürüzsüz alma böyle böyle olur diyenler varda. O yüzden kafam karıştı korktum biraz Napsam ?

duskorc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Erkek kıllı olur da nereye kadar limiti Omuzunda veya sırtında apolet gibi katman katman kılla dolaşan da mı makbul
Hocam tamamen katılıyorum..

BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
herkesin yapısı vucudu farklı, kadınlarda kaymak gibi değil emin ol
belirli bölgelerden alınabilir kıl ancak tüm vucudu sebepsiz almak yanlış olur, en azından i.bne filan derler

bu arada memleketim sakaryaya selam
Hocam erkek kıllı olur katılıyorum size fakat Mağara Adamı olacak kadarı da bence gereksiz diye düşünüyorum

Bioxin diye bi şampuan kullandım vücuda değmemesi gerekiyormuş omuz ve sırtımda çıkmaya başladı.

Spor yaptığım zamanlar zaten inceltiyordum falan öyle