akif68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
[/COLOR]

nasipse inşallah şimdi tanıtım yazısı için bir site buldum tanıtım yazısı için haberi kısa bi şekilde özgünleştiriyorum 150 kelime yeter inşallah bu arada ikinden beri sıkılmadan sabırla tüm herkesin sorularına cevap verdiniz.Ne diyelim hocam bu devirde yardımcı oluyorsunuz karşılıksız.Bizede bi Allah razı olsun demek düşer.
Link verilmesi için komik komik söylemler var, yok efendim en az 250 kelime olacak, yok efendim en az 100 kelime olacak. Dünyanın en saçma şeyi bunlar. Sanki google gidip bunların kulağına fısıldıyor, kardeş tanıtım yazıları en az 150 unutma ha diyor. Sen nasıl istersen öyle yap.

Ben başlık açıp 50 kelimeden de link verdiğim çok oluyor.

Bak şöyle düşün. Biri bu konuyu sevdi ve kendi blogundaki ziyaretçilerin okumasını istiyor? Bu olamaz mı? Olur. Eeee nasıl link verecek.
İşte r10 forumda arkadaşın teki google'nin son güncellemeleri hakkında bir yazı yazmış bende bu yazıyı beğendim, okumanızın size katkısı olacağını düşünüyorum. SEO hakkında güncel bilgi arıyorsanız buyurun bahsettiğim yazının linki: http :// r10 net / konu linki
Al sana alabileceğin en doğal ve kaliteli backlink. Hem de 20 - 30 kelimede
Yeterki seni refere eden site adam gibi site olsun. Kaç kelimeden backlink verdiğinin hiç bir önemi yok.
Ama o yazıdan 5 kişi bile gelse, inan önemi çok

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 20:06:21 -->-> Daha önceki mesaj 20:03:54 --

kaptanblack adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tesekkurler hocam sagolun

Analyticler hepsinde ayri hesaplarda fakat google her turlu kullandigim maillerin bana ait oldugunu analayabilir (acik acik ikisinden de oturum acmasam bile, illaki bir acik veririz bir gun) o yuzden paranoyak oldum biraz acikcasi.

Ek olarak eger spam sitelerde hesaptaki tum siteleri silip atabiliyorsa ayni sey tam tersi icin de gecerli olabilir mi? Yani cok kaliteli bir sitenin analytic hesabina toplasam bu siteleri olumlu bir katkisi olur mu?

Not: kaliteli dedigim site turkiyede herkesin bildigi ulusal bir gazetenin resmi web sitesi gunluk 1 milyondan fazla hiti var.

U8860 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Google insanı böyle yapıyor ancak öyle olmak senin hata payını minimize eder. Otururupta bu bu aynı kişi demez ancak her adımda dikkatli davranman gerek...

Kesinlikle olur, eğer o hesap google'de telefonla vs onaylanmışsa hele inanılmaz etki yarartır. Hatta o hesaba ben bile site ******* izin verirsen