Magnnuuum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O bahsettiğiniz şeyler çok önemli ancak o kadar basit değil.
Yoksa her 10 yazar toplayan efsane olur. Backlink internetin birbirine bağlanmasıdır. Temelidir. Herşey bunun üzerine kuruludur. Tabiki herşey değildir, güçlü backlinkleri olmayan bir proje bir hiçtir. nedir com'u inceleyin tamamen sub domainler üzerine kurulmuş bir proje ciddi trafiği var. Birde backlinklerini inceleyin özellikle de edu gov kısmını ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız...
Son olarakta sitenin sosyal medya paylaşımını inceleyin şoka gireceksiniz ama hiç yok!!!

Penguen 2.1'den sonra uzmancıklar ne yapacaklarını bilemeyince tüm topu sosyal medyaya attılar bu konuyu açıkladım. Sosyal medyadan gelen hit ve o hitin sitende geçirdiği vakit önemli yoksa herşey paylaşımsa, basayım ben 883737373 tweet olsun bitsin bu iş
backlink önemli, bu konuda size katılıyorum. ama şunu gözardı etmeyin. "kaliteli, ilgi çekici ve özgün bir içerik" sadece ziyaretçi kitlesiyle bile ilk sıralara gelebilir. ziyaretçi kitlesi dediğim, o konuyu ziyaret edenler. o konunun google'da yükselmesi için sizin illa o konuyu link almanız, tanıtım yazısı vermeniz gerekmez. kaliteli sitelerde bunu ziyaretçiler zaten yapar. konuyu beğenir ve paylaşırlar. oluşturulan subdomain içerikleri de kaliteli olduğunda işin önemli bir kısmı tamamlanmış olur. sosyal medyada paylaşılan, yorum yazılan bir konu siz link vermesenizde başkaları tarafından linklenebilir.

benim günlük 40-50 bin ziyaretçi giren sitem bu şekildedir mesela. ben herhangi bir link çalışması yapmıyorum, backlink almıyorum, tanıtım yazısı almıyorum. içerik kaliteli olduğu için bunu ziyaretçiler zaten yapıyor. asıl anlatmak istediğim buydu.