akif68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
üstadım çok teşekkür ederim .Birazdan sizin taktiğe göre ilk tanıtım yazımı alacağım acnak birşeyi yine anlamadım.Haberi girdim 1)googlede ilk sırada çıkan habere mi tanıtım yazısı alayım. 2) tanıtım yazısı yazdırayımmı yoksa örnek haber 3 paragraftan oluşuyor 1.paragrafı alıp üstüne xxxxxx.com/xxxxx haberine göre diye başlayıp ve başlığa aynı linki vererek mi tanıtım yazısı alayım. 3) yoksa o haberi tekrar özgünleştirip tanıtım yazısımı alayım

Teşekkür ederim bugün bayaa sevaba girdiniz.En azından benim duamı aldınız
Bu dünyada benim için paradan daha değerli şeylerin başında dua gelir. Bir Allah razı olsun herşeye bedeldir. Hiç önemli değil yardımcı olabildiysem ne mutlu bana. Şimdi tekrar özetliyorum olayı net haliyle...

Kendi haber sitene bir haber girdin. Diyelim ki yazı başlığında birinci!!!
Sen ertesi gün o habere tanıtım yazısı alacaksın bir haber sitesinden aynı başlık veya benzer başlıkta kısa bir yazı hazırlayıp şu sitenin haberine göre, haberin detayları için tıklayın, işte o haberin linki: http :// wwww gibi linkler alacaksın. Sana mantıksız geliyor ama asıl konuda buradaki mantıkta. Google zaten o haberde seni birinci yapmış. Birde üzerine iki üç haber sitesi seni refere ederse derki; helal olsun la bu adama