yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu farklı bir bakış açısıymış açıkcası. Çok içerik çok backlink gerektirir. Şöyle bir düşündüğümde haklı olabilirsiniz. Ancak başarıyı sadece bir kritere bağlayamayız. Şöyleki bu sistemde ben anadomain için çalışıyorum ama subdomain için çalışacak olan birileri var. Facebook beğen, twetter, google+ butonları var. Yazının yorum kısmı var. Konuyu beğenip yazıyı başka siteden referans gösterenler var. Bu nedenle o konuda çok düşünceli değilim. Blog yazarlarıda bilgi içerikli paylaşımlar yapacaklarından sistemin tutacağını düşünüyorum.

Değerlendirmeleriniz içinde ayrıca teşekkürler hocam.
O bahsettiğiniz şeyler çok önemli ancak o kadar basit değil.
Yoksa her 10 yazar toplayan efsane olur. Backlink internetin birbirine bağlanmasıdır. Temelidir. Herşey bunun üzerine kuruludur. Tabiki herşey değildir, güçlü backlinkleri olmayan bir proje bir hiçtir. nedir com'u inceleyin tamamen sub domainler üzerine kurulmuş bir proje ciddi trafiği var. Birde backlinklerini inceleyin özellikle de edu gov kısmını ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız...
Son olarakta sitenin sosyal medya paylaşımını inceleyin şoka gireceksiniz ama hiç yok!!!

Penguen 2.1'den sonra uzmancıklar ne yapacaklarını bilemeyince tüm topu sosyal medyaya attılar bu konuyu açıkladım. Sosyal medyadan gelen hit ve o hitin sitende geçirdiği vakit önemli yoksa herşey paylaşımsa, basayım ben 883737373 tweet olsun bitsin bu iş