Sondan başa doğru gidiyorum bu sefer. O dediğiniz görüntü olursa hiç bir sorun yaşamazsınız. Evet çok bloggerdan backlink alıyorsanız, çok çok daha fazla farklı ip siteden backlink almanız gerek hepsi bu aslında

Ben o yüzden 4 - 5 bloggerdan backlink alırım en fazla...
Çok içerik girildiğinde çok fazla backlink gerekiyor. Yazı yazmak kolay. Şuan makalenin 1 - 2 tl'ye yazan kişiler olduğunu biliyorsunuz. Google'de biliyor.
Yani sadece özgün yazı hiçbir şey. Sadece kaliteli yazı hiçbir şey. Heee şu güzel, yazılarınız o kadar güzel ki; okunuyor ediyor link alıyor o zaman nefis proje ancak böyle bir proje backlink kaynakları ve network alt yapısı olmadan yürümez açık konuşmalıyım...
Bu farklı bir bakış açısıymış açıkcası. Çok içerik çok backlink gerektirir. Şöyle bir düşündüğümde haklı olabilirsiniz. Ancak başarıyı sadece bir kritere bağlayamayız. Şöyleki bu sistemde ben anadomain için çalışıyorum ama subdomain için çalışacak olan birileri var. Facebook beğen, twetter, google+ butonları var. Yazının yorum kısmı var. Konuyu beğenip yazıyı başka siteden referans gösterenler var. Bu nedenle o konuda çok düşünceli değilim. Blog yazarlarıda bilgi içerikli paylaşımlar yapacaklarından sistemin tutacağını düşünüyorum.
Değerlendirmeleriniz içinde ayrıca teşekkürler hocam.