yenibilgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Subdomainlerin tutması için zaten her önümüze gelen kişiyi sisteme dahil etmiyoruz. Güncel yazı yazacakları ve yüksek mikatrda yazı yazabilecekleri tercih ediyoruz. Hatta bunlarında birbirinden farklı alanlarda yazılar yazması bizim için daha iyi. İlk çalışmalara da başladık.

Yalnız "o kadar içeriğin doğal olarak google'da çıkmayacağını biliyorsunuz sanırım" derken neyi kasteddiğinizi anlamadım. demek istediğiniz sıralama olarak çok iyi sıralarda çıkmayabilirler mi?

Eğer bunu demek istediyseniz, bahsettiğim kaliteli site için en ufak bir seo çalışması bile yapmış sayılmam. Buna rağmen o ziyaretçi sayılarına ulaşabilen bir site bu. Dmoz kayıtlı, özgün ve kaliteli bir site. Ana sayfa değeri ne kadar subdomaine yansırsa o derece başarılı olacağını düşünüyorm.

wmtoolsda ortaya çıkacak olan görüntünün farkındayım. ama google ın o linkleri görmezden gelemeyeceğini düşünüyorum. eğer ilgili blogspot sayfasına bir değer veriyorsa bu değerin çok azda olsa bir kısmını linklediği sayfaya yansıtacağını düşünüyorum. sonuçta yapmak kolay, zor bir iş değil. blogspottan linklemeyi bende 3 yıl önce yapıyordum ama yazılımla değil elle. sistem aynıydı fakat bot yapmayı bilmediğimden elle giriyordum o zamanki sonuçlarla şimdiki sonuçlarda aynı değil. wmtoolsda da şöyle bir görüntü olacak:

blogger 85006
asdf 83325
asdfs 79023
sdasdf 50586
ghr 36247
sdfa 15
adf 11
aasdf 1
saf 1
erf 1

tabi sizin uyarınızdan sonra.
Sondan başa doğru gidiyorum bu sefer. O dediğiniz görüntü olursa hiç bir sorun yaşamazsınız. Evet çok bloggerdan backlink alıyorsanız, çok çok daha fazla farklı ip siteden backlink almanız gerek hepsi bu aslında Ben o yüzden 4 - 5 bloggerdan backlink alırım en fazla...

Çok içerik girildiğinde çok fazla backlink gerekiyor. Yazı yazmak kolay. Şuan makalenin 1 - 2 tl'ye yazan kişiler olduğunu biliyorsunuz. Google'de biliyor.

Yani sadece özgün yazı hiçbir şey. Sadece kaliteli yazı hiçbir şey. Heee şu güzel, yazılarınız o kadar güzel ki; okunuyor ediyor link alıyor o zaman nefis proje ancak böyle bir proje backlink kaynakları ve network alt yapısı olmadan yürümez açık konuşmalıyım...