Hocam klavyenize ellerinize sağlık. Çok güzel bir yazi olmuş.
Sizden ricam 5dk ayirip bana bir konuda bilgi vermeniz.
Sitem direk keyword .net uzanti. Ama kelimede ilk 500de yok bir ay oldu . sand box mu filtre mi nedir onu söylememiz mümkün mu? Boşu boşuna ugrasiyorum gibi geliyor.
Çok teşekkürler..
Site: havlukenari .net
#Telefondan gönderildi.
Sitede hiçbir sorun yok. Ayrıca backlink alış şeklinizde gayet başarılı.
Sand yok. Ancak çok fazla içerik girmeyin. Onun yerien forumlarda vs başlıklarını yaymaya çalışın. Forumlarda olmuyorsa sosyal medya araçlarında ve paravan ücretsiz servislerde sadece konularınızı yaymaya çalışın. Öyle 500'de görünmez, şak diye 11. olur. Google'nin çıvıklığı işte bu

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 17:03:29 -->-> Daha önceki mesaj 17:00:21 --
Hocam ben sizi çok iyi anladım ancak benim 10 hitim olursa içerikten 1 hit gelir çünkü hitim yerel ile ait olduğu için arama kitlersi çok çok düşük ama anahtar kelimeden geliyorlar hep yani benim sitem anahtar kelimede olmadığı için giren olmuyor yani
-
Bence sizin siteniz yerel haberlerde çıkmıyor veya siz yerel haberleri girmiyorsunuz.
Bir şehirde ünlü biri öldüğünde, ne bileyim bir patlama olduğunda, vali bir açıklama yaptığında şehrin büyük kısmı o aramaları google'ye yapar...
Siz nasıl bir şehirde yaşıyorsunuz bilemedim ki