Paravan sitelerden alınan verimi maksimuma çıkarmak için bazı çalışmalara başladım. Sizlerinde görüşünü almak ve tecribelerinden faydalanmak isterim.
Paravan sistem 3 aşamadan oluşacak. Alt paravan, paravan, ana site.
Alt Paravanlar:
Tamamen ücretsiz servislerden oluşacak. Alt paravanların %30 ing. %70 Türkçe sitelerden meydana gelecek. İngilizce sitelerin içerikleri article builder, Türkçe sitelerin içerikleri hazır makaleleri yeniden yorumlama sistemi ile olacak. Neden ing içerik kullanıyosun derseniz hazır makale oluşturma programları olduğu için (: zaten üst paravanlar Türkçe olacağı için zararsız olacağı düşüncesindeyim. Alt paravanlarıda zd, dizin gibi backlinklerle beslemeyi düşünüyorum.
Paravanlar:
Hepsi com net org gibi domainlerden meydana gelecek. Mümkün olduğu kadar yıllanmış domainlerden yapılmaya gayret gösterilecek. Tamamı Türkçe yeniden yorumlanan içerklerden ve özgün makalelerden meydana gelecek. Kesinlikle her içerikte 1 tane özgün resim olacak ve her içerikte link olmayacak. Mevcut alt paravanlar, satın alınan tanıtım yazıları, kaliteli dizinler ve zd ile beslenecek.
Ana Site:
En az 10 yıllık bir domain, %100 özgün yazılar ve özgün resimler. Sadece ana site için açılmış kaliteli ücretsiz servislerden bloglar ve paravanlar tarafından linklecek. Bunun dışında birkaç otoriter siteden ve kaliteli dizinlerden link alınacak, çöp olmayan sitelerden tanıtım yazıları alınacak.
Bilgilerini paylaşan büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim