yektapoyraz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ibretlik paylaşım konuyu kitleyebiliriz
Güzel yorumun için sana bir tüyo vereyim imzandaki blogun senin olduğunu düşünüyorum. O titleyi acil değiştir. Hürriyet bile o kadar konu hakkında bilgi veremiyor. Ve yarısına sub domain, diğer yarısına da farklı site açıyor o kelimeler için

Zaten hiç birinde de çıkamazsın o kelimelerin. Ben olsam:

Site Title: 9og org | Kafadan Katıksız Blog

yapardım.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:53:47 -->-> Daha önceki mesaj 16:51:02 --

akif68 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki anahtar kelimemde nasıl yükseleceğiz?
Haber siteleri hitin yüzde 80'ini haberden alır. Bu web'in doğal yapısı. Önce siteni doğal yapıya uygun hale getireceksin ve haber başlıklarından backlink alarak yazdığın her haberde ilk sırada çıkmaya başlayacaksın. Sitenin kategorilerini seachlerde görmeye başlayacaksın. Ondan sonra anahtar kelimeden ana sayfaya anahtar kelime üzerinden tanıtım yazısı ve footer - sidebar backlink. Ama önce siteni gerçek bir haber sitesi yapmalısın. Yüzdenin büyüklüğü önemli değil, 100 tekil hitin vardır, 80'i girdiğin haberlerden geliyordur. Bu senin gerçek bir haber sitesi olduğunun kanıtıdır.

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:54:49 -->-> Daha önceki mesaj 16:53:47 --

SABOCES adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli arkadaşım teşekkür ederim emek verip bilgilerini tecrübelerini paylaştığın için.
İçerik sayısında " x/40 > x/100" şu kısmı tecrübe edindim geçen ay. Olaylara bakış açını sevdim eyvallah.
Aslında olması gereken o.
Ben kendim içerik girdiğimde hiç ana sayfaya link vermiyorum, hep şu sitenin haberine göre, bu blogun yazdığı içerik vs diye link veriyorum. Para kazanmak istediğimiz sitelerde de onu yapmalıyız.