hocam site 4 senelik ilk 2 sene xxx gazete filan hep birinci sıra daydı son 1.5 sene boş kaldı habersiz ilgilenemedim son 1 ay tekrar içerik atıyorum spinleme yapıyorum. Ve saniyerer içerisinde haber indexleniyor.Yani bu siteye nasıl bir çalışma yapmalıyım.Hafta da 2 tanıtım yazısı alayım diyorum ama birde habere link alın diyorsunuz ancak googleden haberlere hit gelmesi çok düşük belki 1 - 2 çünkü yerel haber sitesi olduğu için herkez xxx haber xxx gazete vs bu kelimeleri türetiyor ben tanıyım yazılarına haberin linkini verirsem nasıl bu anahtar kelimemde yükseleceğim.Teşekkür ederim bayaa bilgi kazanıyorum
Hiti yüksek haber sitelerinden kendi sitenizdeki yeni haberlere yukarıda bahsettiğim gibi linkler alın. Sürekli içeriğinize link alın. Linkin alındığı içeriğin kategorilerinin istediğiniz kelimelerde çıktığını gördükten sonra; footer ve sidebar'dan backlink almaya hazırsınız demektir.
Bu arada haber sitesini habersiz bırakırsanız; olmaz...
İçerik herşey haberde, gerekirse önce başlık girin iki satır yazı ile ama ilk haberi giren ilk siz olun. Sonra editlersiniz haberi...