Önemli Uyarı
Arkadaşlar bu başlıkta sitelerinizin durumları ile iligili tüm sorularınızı bana sorabilirsiniz ancak Lütfen bu konular için özelden PM atmayın. Başlık açıldığından beri en az 20 soru geldi özelden. Ben konuyu özelden size atmayıp burada arkadaşlarla paylaştıysam, sizde paylaşımcı olun. Forumların mantığı budur. Paylaşmaktır.
Ayrıca buradaki paylaşımın ileride başka bir webmasterında işine yarayacağını sakın unutmayın. Özelden sormaktan çekinmeyen kişi, burada sormaktan da çekinmemeli....
Ve Merak Etmeyin:
Bu başlığa sağda solda seocuyum ben, uzmanım ben, uçururum ben diyenler giremez. Bu başlıkta ahkam kesmesi için önce birşeyleri daha iyi yapması gerekiyor. O nedenle rahat rahat dilediğinizi sorabilirsiniz...

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:31:21 -->-> Daha önceki mesaj 16:27:16 --
Anladığım kadarıyla site yeni. Tanıtım yazılarınızı o zaman şu şekilde alın. Ana sayfa hiç yok. Hep haberlere. Mesela şehrinizle ilgili sağlam bir haber girdiniz. R10'da tanıtım yazıları bölümünden haber sitelerini bulun. Aynı içeriğe benzer bir içerik girin; linkler direk habere olsun.
Şu sitenin yayınladığı habere göre: haberin linki
Zatturuzumbak com'un bugün yayınladığı haberde
gibi şekilde direk http:// www ve haberin ana başlığından link alın. Ana sayfa ve footer linkine şuan için ihtiyaç yok. Hep haberlerinize link alın. Hep içeriğinizi güçlendirin. Ana sayfaya ne zaman yükleneceğinizi site size tepkileri ile belli edecektir...