bu sitede seocuyum diyen çok kişi gördüm ama onların bilgisi sizin bilginizin yarısı kadar yok. yazınızın sadece bir kısmını okudum ve çok yararlı buldum. önemli noktalara değinmişsiniz. yazınızın tamamını müsait zamanımda okuyacağım. güzel bir paylaşım. tebrik ederim.
Bir kişinin gönül rahatlığı ile SEO'cuyum ben her kelimede çıkarttırım demesi için; en az 150 a-c ip'li siteyi manuel olarak kontrol edebilecek güçte ekibi olması gerek. Benim 300 adet var ama ben webmaster'ım... SEO işi yapmıyorum. Yapmayacağımda. Vaktim yok zaten. İnanın kendi sitelerimin işlerini bile başka firmalara vermek üzereyim. O nedenle seo yapan herkese güvenmeyin. Önce sitenizin linklerinin ekleneceği adresleri isteyin. Vermiyorsa BYE BYE diyin...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 16:19:25 -->-> Daha önceki mesaj 16:17:01 --
Soruma çok güzel yanıt aldım teşekkürler 2 sorum daha var.
1. Paravan bloglar için site haritası oluşturmalımıyım?
2. Oluşturduğum bir paravanı diğer sitem içinde kullanabilirmiyim?
1. soru hayır gerek yok... paravanların hızlı index almasına da gerek yok. ana siteniz hızlı index alsın, bırakın paravanlarınızın webin doğal yapısında index alsın.
2. Kesinlikle evet. Burada dikkat etmeniz gereken şu. O iki ana siteyi sakın ileride birbirine bağlamayın. Hatta backlink kaynakları aynı olan siteleri hiç bir zaman birbirlerine bağlamayın. Yok ben ana siteleri bağlayacağım diyorsanız o zaman o site içinde ayrı bir paravan kurun.