Allah cc razı olsun inşallah. İçerik nasıl yazılmalıdır diye anlattığınız kısıma örnek olarak bu yazıyı gösterebiliriz. okundukça sıkmayan keyif veren bir yazıydı. Teşekürler takipteyim.
Yazı 1300 kelime, insanların 100 kelime okumaktan sıkıldıkları günümüzde, bu kadar uzun bir içeriği size sıkılmadan okutabildiysem ne mutlu bana...
Ayrıca bir Allah Razı olsun tüm herşeye bedeldir benim gözümde.
Bu güzel yorumunuz için sizden de Allah razı olsun...
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 15:16:33 -->-> Daha önceki mesaj 15:13:46 --
Eline sağlık güzel bir paylaşım olmuş.
Parandan blog olayını hiç onaylamadım, onaylamayacağım da

O kadar emeği sitenize verin uzun vadeli, kaliteli yatırım yapmış olursunuz. Doğallıktan yanayım
iPhone 'den
Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Rica ederim.
Yalnız paravan bloglarda öyle şeyler var ki; normal domainlere göre çok çok daha etkilidir ancak kullanmayı bilmek gerek.
Hemen örnek vereyim. Bir araba blogunuz var. O zaman tumblr kullanmıyorsanız çok büyük bir hatadır. Ben tek resimle 500 kişi sokuyorum tumblr'dan. Ancak tumblr hesaplarımın dünya kadar takipçileri var ve PR'si 4 olan bloglarım var. Bir resmin 500 defa başka bloglara eklendiğini düşünün, altında sizin sitenizin linki var. O linke tıklayanları düşünün. Alaka durumunu düşünün ve gmaili açık gelen yabancı kişiler daha önce google auto vs diye serach atmış kişiler olduğunu düşünün. Bu bir backlink değildir ve bu değeri vermek gerçekten çok etkilidir...