pentagram adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@Magnnuuum sen sadece çıkar amaçları gözeten birisin ((: Şaka bi yana paylaşımların için teşekkürler.
Paravan siteler için kendimden bir örnek vereyim.
Link alan sayfa = xxxaraba.com/Volkswagen/Golf
Link veren paravan = xxxgolfhaberleri.blogspot.com

Paravana 6-7 gün boyunca günde 1 içerik girerim, içerik minimum özgün 300 kelime ve 1 özgün resimden oluşur. İçerikler girildikten sonra 1-2 gün bekler tanıtım yazımı girerim. Üst üste 2 defa asla tanıtım yazısı girmem ve 2 tanıtım yazımın birinde mutlaka kendi sitemden başka 1 otoriter site linki olur. Ek olarak paravan sitelerimde 20-25 zd ve bi o kadarda dizin backlink olur.
Zaten yapılması gereken bu yalnız insanlar ne kadar backlink o kadar iyi mantığıyla hareket ettikleri için. sürekli anahtar kelime ve ana sayfaya link veriyorlar. Ben şöyle paravanlar biliyorum.
Eleman açmış:

blogger, wordpress, blog com, tumblr, vs vs vs vs 10 farklı blog
Önce hepsine iki özgün içerik girmiş. Sonra hepsini birbirine alttan üstten linklemiş, sonrada hepsine hem yazı içerisinden, hem sidebarlarından linkler vermiş, ana sayfaya ara sayfaya, banerdan vs...

Yahu sanki hürriyetcom beleş reklamınızı yapcam dedide ona link veriyorsunuz. Adı üzerinden ücretsiz servis işte, ne gücü varda sizi bu kadar destekleyince size ne katkısı olacak...

Unutulmamalı sadece yazılara o da anahtar kelimeden değil domainden direk.

Ayrıca senin dediklerin çok iyi, otoriter siteye link, arada boş linksiz yazılar, görsele destek bunlar hep blogun daha gerçekçi olmasını sağlar.

Ayrıca bir hata daha onu yazmayı unutmuşum. Tüm servisler tek gmail üzerinden kayıt olup tüm servis yazılarının aynı google+ hesabı üzerinden paylaşması inanılmaz amatör bir hata. Buna düşmeyin. Düştüysenizde kapatın o hesabı!