Hocam araba 2005 model passat. 29 a bulduk ucuz diye atladım. Meğerse araba kazalı pert kayıtlı. Arabayı satmak istiyorum satamıyorum. Binmek istemiyorum hergün farklı bir arıza. Bir gün sorun çıkarmasa bir gün sorun çıkarıyor. İçeri çok fazla motor sesi alıyor. Yağ kaçırmadan dolayı kaç kere götürdük yapılıyor sonra yine aynı. İlk başta sigortacı pert kaydı yok demişti meğer varmış sonradan öğrendik sigortacı tanıdıktı yanlışlık olmuş abi dedi. Araba şuanda muadilleri 35 civarında iken ben 29 a satamıyorum. En az 3 bin masrafı oldu ondan bile geçtim. Ne halt yesem bilemiyorum bazen aklıma şeytan giriyor sat 20 milyara kurtul diyor onu da istemiyorum. Yağın fotoğrafını çekip geliyorum.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 13:32:16 -->-> Daha önceki mesaj 13:17:52 --
Altını vurduysan karter gitmiştir. (Aracın altına yat motorun hemen altında siyah bir diktörgenimsi bir tava var direk göze batan ona bir bak.) Şanzıman yağı demek mümkün değil desem olmayacak çünkü daha önceden de akıtıyordu diyorsunuz. Aracınızın markası modeli nedir? Garantiniz varsa bu tür işleri servisler yaptırın özel yetkili serviste çalışan olarak söylüyorum bize her gün garanti kapsamında araba geliyor şunu sanayide yaptırdım patlak verdi bunu yapın diyor ama maalesef garanti kapsamına girmiyor.
Sanayi de illa ki yaptıracaksanız güvenilir kişilere yaptırın. Aracınızın başından ayrılmayın.
Biz bile yapılamayacak işleri sanayiiden anlaşmalı ve güvenilir olan bir kaç ustaya gönderiyoruz araçları çok farklı durumlarda. Harici olarak göndermiyoruz çok yanlış insanlar var çünkü. Bilginiz olsun. Ayrıca devamlı yağ eksiltmesi durumunda aracınız arıza ışığını yakar ve yağ ışığı yanar. Yağ bitmemesine özen gösterin yoksa motoru elinize alırsınız 3-5 milyar da durduk yere harcanmasın. Ortalama 500 tl gibi bir rakam verecekken 3-5 milyarınızdan olmayın.
Hocam aşağıda bir deneme yaptık 2,3 dk boşta çalıştı araba sokağın başını turladım geldim sonuç bu? Şuan için altına yatamıyorum ama bu arada hakkında ne yapıyım sizce bu olayı en az masrafla nasıl atlatabilirim.