spinmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar
Suanda seyahat halindeyim turnedeyiz.. tel ile baglandigim icin detaylı açıklama yapamıyorum en kisa zamanda detayli aciklamalar yapılacaktır. yukaridaki teklifimi gozden gecirmenizi tavsiye ederim yüzyüze gellmeye hazırım kod karşılaştırma konusunda.

2 gündür yasattiginiz bu mesnetsiz ithamlarin bedelini ödemek zorunda kalacaksınız . Tüm bu cereyan eden olayları curutene kadar satislarimizi. Durdurduk.

Görüşmek uzere.
Rastgele bir javascript'i karşılaştırdım yukarıda; dosya birebir aynı; bu nasıl A'dan Z'ye sizin kodlamanız diyorum; hala daha yüzyüze gelmek felan diyorsunuz. Ben Muhammad Atef'ten gelen mail'ları, gönderdiğiniz destek bildirimlerini konuya ekledim. Konuyu sonuca ulaştırılması için son olarak şuanda birkez daha report ediyorum; kodların aynı olduğu ve sizin çeviri için eklenti yapımcısına destek talebi bile gönderdiğiniz gayet açık; delillerle de kanıtlanmış bir şekilde konuda duruyor.

Ayrıca açık ve net konuşayım; "bedelini ödemek zorunda kalacaksınız" diye tehdit ettiğin adamın kim olduğuna bak önce, sonra baştan uyarmadı felan deme, boş yere kendini yakarsın; gerek yok.

Konuya şahsım adına ve Muhammad Atef adına son mesajımdır.