e-gorselegitim.com sitenizde 16/10/2012 deki incelemede yetersiz içerik oldugu için rededilmiş dmozda yapılan hatalardan briride bu siz siteyi yapar yapmaz dmoz eklemişsiniz metalardan birisi red etmiş şimdi kabul edemez kimse cunku metanın red ettiğini katagori editorunun kabul emesi demek general in verdiği emri uzman cavusun çiğnemesi gibi oluyor. :-) neyse hocam bir de allah aşkına
e-Gorsel Egitim Seti asp.net, e-ders, web tasarım, jquery, C# Dersleri Eğitimi Seti Setleri Video
bu sekilde bir başlık atılma zhocam acıklamanızı buraya yazmıyorum bile siz dmoz a mı basvurdunuz google index e mi dmoz sizin reklamınız içinmi var sanıyorsunuz sadce siteleri insnaların yararına katagorilemek için vardır hocam neyse hangi katagoriye basvuru yaptıgınızı gormedim ama siteniz su an iyi eger basvuryu su an yapmıs olsaydınız ve basvuru acıklmanızda reklam olmamıs olsaydı ben editor olmus olsam onaylardım.

ankaraevbul.com bu incelemede hocam
ama
Ankara Kiralık Daire,Satılık Daire Sahibinden Daireler
bu acıklama yerine
Ankara Evbul
yazsanız dah uygun olurdu
AnkaraEvbul.com Ankara'da Satılık Daire ve Kiralık Daire ilanlarını, Sahibinden ya da Emlakçıdan Daireleri bir Araya toplamış bir sitedir.
bu acıklamanız google dakiyle aynı sitenizde herhangibir uygunsuzluk yok ama sitenizde reklamdan dolayı ODP kurallarına aykırı bulunabilir bu editörün düşüncesine kalmıstır.
nereyegidiyorum.com bu da emlak sitenizle aynı durumdadır.

Bakın sitenzi uygunsa sizin için uygun gözüküyordur. Bir de tarafsız kişilere gösterin ODP kurallarını söyleyin zaten her kişi bunu size soyleyecektir. Burası hatalı bunu yapma ben olsam onaylamam diye
Aramızda suistimal yapanlar var mı vardır. Onları da bildirin bakın neler oluyor.
Sunu düşünebilirsiniz. Onaylasa ne olur? Onaylarsa editörlük gider diyebilirim. Bu tam bir prestij ve gönül işi olduğu için ODP editörleri katagorilerini son zamanlarda aksattılar. Buna DMOZ üst metalar el attı su an TR sorumlusu 2 den 5 e çıktı. dahada çıkacaga benziyor

--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:00:05 -->-> Daha önceki mesaj 09:46:07 --

utq_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
birmemur com bu site incelenmişmi hocam ya? redmi yedi yoksa
hocam oncelikle sitenizdeki reklamları çıkarın onaylandıktan sonra eklersiniz. her nereden haber cekiyorsanız bu haberleri manuel olarak siz girin hocam eeeee bu cok zor diyorsanız DMOZ dan onay beklemeyin hocam ben olsam bu sekilde onaylamazdım. Zaten su anda incelenmemiş siteniz.
Sonra basvuru acıklamanızda
Memurlar, Kpss, Açıköğretim, Atamalar, Memur Alımı, Memur İlanları yerine Birmemur

Birmemur.com - memurlar, memur haberleri, memur atamaları, memur alım ilanları hakkında tüm bilgilerin olduğu adres.

yerine

Memurlarin atama ve alımları hakkında bilgilerin bulundugu sitedir

seklinde kısa öz reklam içermeyen acıklam olmasına dikkat ediniz