Ne silinmesinden bahsediyorsunuz siz!! Demomuz yayında girin bakın.. Nasıl bir senaryo içindesiniz amacınız nedir bilmiyorum! Farzedelim eklentimiz kopya.. Bundan size ne?? Bu kadar üzerinde durma amacınız neden? Bunlara cevap verir misiniz? Moderatörden bunları bir sorgulamasını rica ediyorum. İşte tüm bu skalaları düşününce sizin art niyet peşinde olduğunuzu seziyorum. Kodları koyun demişsiniz.. Kodları koymak zorunda değilim. Ioncube ile şifrelediğimiz kodlarımızı buraya koyacak kadar salak değilim. Fakat bu işe soyunacak biri varsa sadece yüz yüze görüşülerek bir inceleme yapılır. Kapımız açık.. Bunu kabul eden varsa gelsin yapalım. Yok kod yolla.. Kodlara bakayım.. bu şekilde kodlarımızı vermeyiz.. kimse kusura bakmasın.. Moderatörden ricam ya konuyu silin bu kadar tartışmadan sonra burada ticaret yapılması yalan olacaktır muhtemelen..ya da konuyu kapatın! Ek olarak hepimiz bu tür işlerden ev geçindiriyoruz. Umarım kul hakkına girmiyorsunuzdur değerli arkadaşlar!
Demonun yayında olduğu farkedip sonrasında mesajımı düzenledim zaten farkındaysanız; ve demonuzdan bir kod alıp karşılıklı kıyasladım buyrun mesajıma bakın. Size kimse şifreli PHP kodlarınızı koyun demiyor, bakın javascript dosyalarınızı kıyasladım ve
birebir aynı! Bu nasıl A'dan Z'ye sizin kodlamanız?
Ayrıca amacımı merak etmişsiniz, ben size amacımı izah edeyim; ben burada insanları kandırmakta olduğunuzu görüyorum; ben burada emek verilerek kodlanmış bir ürünü kopyalayarak satmakta olduğunuzu görüyorum; emek hırsızlığınızı görüyorum; ve konuya tamamen Muhammad'ın adına yazıyorum. Ben de eklenti yazarıyım. Aynısı benim de başıma gelebilir, birisi de benim eklentilerimi kendisininmiş gibi satabilir. Gördüğüm bir haksızlık karşısında neden sesimi çıkarmayayım? Eklenti yazarı Muhammad Atef'e bu konu linkini gönderdiğimden beri konunun ne durumda olduğunu soruyor, biraz önce de konuya yazmamı rica ederek
bir e-mail gönderdi. Çevirisini aşağıya ekliyorum.
Alıntı
Merhaba
I'm Atef the author of the original plugin "wordpress auto spinner" listed on codecanyon ,
after I checked the thread that spinmaster posted I was very sad . how can someone spend time and effort on software where someone else can just copy it and change labels then says it is my work and this is just like themes they are similar
the man behind spinmaster sent me lot's of support tickets for the pluing to support turkish language and I always helped him
but I was never aware that the guy will sell my work without a license
please moderator stop this crime and defat this type of people who steal our effort of months just to gain profits
I hope he just told me that and I may have partnered with him
I hope you the proper action
Thanks
Atef
http://deandev.com
Alıntı
Merhaba
Ben Atef; codecanyon'da satılan orjinal "wordpress auto spinner" eklentisinin yazarı.
Spinmaster'ın konusunu inceledikten sonra çok üzüldüm. Başka biri bu programı direkt kopyalayıp sadece etiketlerini değiştirerek kendininmiş gibi sunarken, birisi bir yazılım üzerinde nasıl emek ve vakit harcayabilir?
Spinmaster nickli kişi Türkçe dil desteği için bana çok sayıda destek bildirimi gönderdi ve hepsine her zaman yardım ettim.
Fakat bu adamın benim eklentimi lisanssız şekilde satacağını hiç farkedemedim.
Moderator lütfen bu suçu durdurun ve insanların aylarca uğraştığı şeyleri sadece kar sağlamak için çalan bu tip insanları cezalandırın.
I hope he just told me that and I may have partnered with him (**Bu cümleyi çözemedim tam olarak.)
Uygun işlemi yapacağınızı umut ediyorum.
Teşekkürler
Atef
http://deandev.com
Bunlar da spinmaster'ın Atef'e gönderdiği destek bildirimleri;
Sen hem adamdan eklenti satın alıp bir sürü de destek al, hem de burada gelip A'dan Z'ye benimdir deyip satış yapmaya çalış, gerçekten çok garip.