Konuyu ikili tartışma moduna sokmak istemiyorum ama birkaç noktaya cevap verme ihtiyacı hissediyorum;
"Öyle zannediyorum ki bu ithamlarda bulunan arkadaşlar spinner ile alakalı bir çalışma içerisindeydiler fakat biz onlardan önce davranınca böyle bir yola başvurdular eklentinin benzer özellikler içerdiklerini görünce bunu koz olarak kullanmaya çalışıyorlar. Öyle tahmin ediyorum.. Sadece tahminim bu yönde yani.." demişsiniz; size hiçkimse tahmininizi sormadı; size sadece bu konudaki savunmanız soruldu. Konuyu lehinize çevirmek için belden aşağı vurmaya çalışmaya gerek yok; sadece savunmanızı yapın, haklıysanız zaten ortaya çıkar.
Eklentiyi tamamen birebir kopyalamışsınız, css dosyalarınız php dosyalarınız herşeyiniz aynı; kodları Türkçeleştirmişsiniz, Türkçe kelimeleri eklemişsiniz ve eklenti A'dan Z'ye benim diyorsunuz. Benim bildiğim; eklentinin A'dan Z'ye kendisine ait olduğunu savunan adam alır buraya kaynak kodları koyar "Alın işte farklı!" der;
sizin gibi apar topar dosyaları sitesinden silmez. Hadi eklentiyi sattığınız insanları enayi yerine koymuşsunuz tamam da; bari buradaki moderatörü, eklenti dosyalarının sizin sitenizdeki karşılıklarının linkini koyan adamı, burada 5 yıldır Wordpress eklentisi kodlayıp satan adamı enayi yerine koymayın.
Ne silinmesinden bahsediyorsunuz siz!! Demomuz yayında girin bakın.. Nasıl bir senaryo içindesiniz amacınız nedir bilmiyorum! Farzedelim eklentimiz kopya.. Bundan size ne?? Bu kadar üzerinde durma amacınız neden? Bunlara cevap verir misiniz? Moderatörden bunları bir sorgulamasını rica ediyorum. İşte tüm bu skalaları düşününce sizin art niyet peşinde olduğunuzu seziyorum. Kodları koyun demişsiniz.. Kodları koymak zorunda değilim. Ioncube ile şifrelediğimiz kodlarımızı buraya koyacak kadar salak değilim. Fakat bu işe soyunacak biri varsa sadece yüz yüze görüşülerek bir inceleme yapılır. Kapımız açık.. Bunu kabul eden varsa gelsin yapalım. Yok kod yolla.. Kodlara bakayım.. bu şekilde kodlarımızı vermeyiz.. kimse kusura bakmasın.. Moderatörden ricam ya konuyu silin bu kadar tartışmadan sonra burada ticaret yapılması yalan olacaktır muhtemelen..ya da konuyu kapatın! Ek olarak hepimiz bu tür işlerden ev geçindiriyoruz. Umarım kul hakkına girmiyorsunuzdur değerli arkadaşlar!