Merhaba Moderatör
Gerekli açıklamaları yaptım. Bu arkadaşların amaçlarını bilmiyorum fakat art niyet gösterdiklerini baltalama çabasında olduklarını düşünüyorum. Konuda da belirttiğim gibi eklenti kodlaması çalıntı değildir. Yukarıda bir arkadaş dosya isimleri js css vs aynı demiş bunu neye göre demiş.. Öyle zannediyorum ki bu ithamlarda bulunan arkadaşlar spinner ile alakalı bir çalışma içerisindeydiler fakat biz onlardan önce davranınca böyle bir yola başvurdular eklentinin benzer özellikler içerdiklerini görünce bunu koz olarak kullanmaya çalışıyorlar. Öyle tahmin ediyorum.. Sadece tahminim bu yönde yani.. TEKRAR TEKRAR söylüyorum. Konuda bahsi geçen eklenti, spinnerchief yazılımı, robot spin yazılımı, article spinner gibi bir çok spinnerı inceledik bazılarını satın alıp çalışma prensiplerine baktık. Şuanda api yazılımı için çalışmalarımız sürmektedir. Benzerlikler var kabul ediyorum. Fakat örneğimi yineliyorum bir tema başka bir temaya benziyor diye veya bir yazılımda nette kullanılan bir çok animasyon js veya css i kullanıldı diye bu çalıntı mı olmuş oluyor. Örneğin Regex birilerinin tekelinde mi kimse kullanamaz mi? bir integer a örnegin $veritabani seklinde kullanılmıssa kimse kullanamaz mı? Hodri meydan.. Bu konuda avukatlıga üstlenen arkadaslara sesleniyorum. Bir dava açmanın bedeli 100-150 TL dir.. Bu kadar araştırma kabiliyetleri yüksek ise dava açsınlar.. Kimlik bilgilerimiz sitemizde mevcut.. Hayretler içerisinde gelişmeleri takip ediyorum misafirlikte olmama rağmen. Sizin bu konu hakkında ne yapacağınızı da çok merak ediyorum doğrusu sayın moderatör.. Umarım adil ve hassas davranarak konudaki bu gereksiz sohbete bir son verirsiniz.
Saygılarımla.
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 22:27:16 -->-> Daha önceki mesaj 22:17:13 --
Söz konusu
eklentiyi satın alıp kendi havuzunuzu kendiniz kolaylıkla oluşturmuş olacaksınız, herkesin aynı havuzu kullanması ilerde aynı yazıyı spinlemenize neden olacaktır ve tekrardan copy konumuna düşeceksiniz, özellikle haber sitesi sahiplerinin kendilerine özel bir havuz oluşturması daha faydalı olacaktır.Düzenlemesi zaten çok kolaydır.
Ek olarak : Sayın moderatör, Yukarıda bir arkadaşın yazdığı açıklamanın altındaki bu kısmı özellikle bir kaç defa okumanızı rica ediyorum.