Merhaba

Öncelikle sorun yaşamanıza üzüldüm, cevaplandırmaya çalışayım

1) Inanılmaz derecede güç dediğiniz destek bölümümüze sadece ticket açarak bize ulaşabiliyorsunuz, 1 günde cevap almanız sanıyorum sizin için çok uzun bir süreyi teşgil ediyor fakat normalde destek sistemimiz 48 saat içerisinde cevap veriyor. Bunu 2 kere bizimle çalışan birisi olarak en iyi bilenlerden olmalısınız.

2) Kendi botunu kendin oluşturda, xml üzerinden veri çekiyorsunuz, xml verisi resim vermiyor ise botun resim alması nasıl mümkün olabilir.

3) Size o cevabı bizzat ben yazdım eğer xmlde yeterli veri vermiyor ise çekmeye çalıştığınız site size özel bot yazalım bu bot ile istediğiniz şekilde çekim yapabilin diye. Burada size yardımcı olmak için alternatif yöntem sunuyorum, 1 botun maliyeti bize 50tl nin çok üzerinde olmasına rağmen sizin mağdur olmamanıza uğraşıyorum.

Bütün bunların dışında bize ticket ile ulaşabiliyorken, buradan pm ile ulaşabiliyor iken, bunların yerine konumuza gelip yazmanız iyi niyet göstergesi olamaz malesef.

Yıllardır r10 nun değişmez bir kuralı var ki burada iş yapmayı bu sebeple çok zorlaştırıyor; İstediğimi vermezseniz satışınızı zarara uğratırım. Yüzlerce kez gösterdiğimiz sabır inanın bazen bizi herşeyden soğutuyor.

Kullanıcılarımıza vermeye çalıştığımız destek gerçekten bizim için çok önemli fakat bu destek genelde r10 kullanıcılarımızda "sınırsız avantajlar" silsilesine dönüşmeye çalışıyor.

İnanın yapıcı ve olumlu olmak için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz ama bu satış konumuza şikayet yazarak olmuyor. Destekten ulaşabilirsiniz bize, yada bana pm atabilirsiniz çözülemeyen sorunlara 1-1 kendim bakıyorum.

Yine size nasıl yardımcı olabilirim diye destekten kişisel iletişim bilgimi ilettirdim arkadaşlara gelirseniz konuşup çözümleyebiliriz.

İyi çalışmalar.